Ae-torxa

L’agrupament escolta Torxa celebra la Torronada

Dissabte, 26 desembre 2009. 03:00

El passat dissabte 19 de desembre, l’Agrupament Escolta Torxa va celebrar “La Torronada”, com ja és tradicional de cada any. A les 8 del vespre, va començar la vetllada amb una passada de fotografies on es mostraven divertits instants viscuts entre els escoltes durant el primer trimestre. Tot seguit, algunes branques van fer actes escoltes: els llops van fer l’entrega d’estels i els pioners van fer les promeses.
L’Agrupament Escolta Torxa celebra la Castanyada

Dimecres, 18 novembre 2009. 16:30

El cap de setmana del 7 i 8 de novembre, els nois i noies de l’Agrupament Escolta Torxa vam celebrar la castanyada a la casa de colònies “Cal Diable”, situada al municipi de Pontons. Vam sortir de l’estació d’autobusos ben d’hora, i vora les onze l’autobús ens va deixar a la casa de colònies. Cadascú va treure el seu entrepà i es va posar a esmorzar. En acabat, vam anar d’excursió. Vam pujar el Puig Castellar, que és el pic més alt de la comarca de l’Anoia.
Espècies en perill d'expansió!
L'A.E Torxa exposa els residus recollits dels boscos

Divendres, 26 juny 2009. 03:00

L'Agrupament Escolta Torxa, a iniciativa dels mateixos joves Pioners i Caravel·les, es van proposar netejar els boscos de Can Masarnau i La Tossa. Ells mateixos han quedat sorpresos de l'enorme quantitat de deixalles que la gent deixa al bosc i han volgut fer una exposició amb l'objectiu de criticar i condemnar aquest incivisme. L'exposició es podrà veure aquest divendres de 9.30 a 13.30 i de 17 a 21h i el dissabte de 10 a 13.30h. Recorden que l'ésser humà és l'únic animal capaç de destruir el planeta; però també és l'únic animal capaç de recuperar-lo.
PUBLICITAT