TORNAR

Gabri Pérez

societat
Dijous, 24 novembre 2016. 12:00. Albert Calaf, metge internista

Personalment no el coneixia. Jugava a futbol al C.E. Carme des de feia vàries temporades, on també hi juguen dos fills meus. M'agradava com jugava. Era un jugador fort, ràpid, valent, noble, feia un joc directe, decidit, entregat, es buidava a cada partit, si convenia s'hi deixava la pell; com que arribava sempre primer a les pilotes dividides, rebia més faltes del contrari que no pas en feia ell. Podia jugar en vàries posicions: mig del camp, carriler, de lliure fent parella amb el central. Era una peça important a l'equip. Una cosa positiva del futbol és que reflecteix molt bé com és cada persona que hi juga. Crec que el Gabri, fos on fos, segur que era una peça important.
No me'n sé avenir que aquell “cúmul d'errors” que va acabar amb la mort d'un noi sa, de 24 anys, hagi passat en l'hospital on jo hi treballo de metge des de fa 28 anys. Una mort injusta i injustificable. Una mort que obliga a revisar el funcionament de l'hospital, i fer-nos la pregunta: què ha pogut passar en aquesta organització perquè s'hagin produït aquests fets? Quan en queden directament afectats varis serveis, unitats i diversos professionals, aquests no deixen de ser també víctimes del mal funcionament de l'organització. Perquè això no torni a passar crec que tots els professionals, també els directius, hem de reflexionar a fons, sense prejudicis i amb professionalitat, ser més autocrítics, més humils, analitzar de forma oberta i modificar, si es creu convenient, els valors que han mogut l'hospital en els darrers anys i tenir nous líders que agafin les regnes de l'organització.

Aquests canvis s'han d'iniciar des de fora l'hospital. Crec que la Conselleria i el Departament de Salut tenen l'oportunitat de mostrar que les coses en l'àmbit de la sanitat es poden afrontar i fer de forma adequada. Ara no n'hi haurà prou amb canvis cosmètics.
Tots voldríem que això no tornés a passar mai més.


3 Comentaris

A

Amparo

Cabrera d'Anoia

29 de novembre 2017.09:01h

Respondre

Sr.Albert Calaf es d’admirable que reconegui com metge que la mort d’en Gabriel ,va ser una negligència ,no ho diu amb aquestes paraules però es el missatge que he rebut, amb el seu escrit... Llegir més i reconeix que erà un jove fort esportista i per culpa d’uns compays o facultatius del seu hospital ,Gabriel ja no està amb nosaltres.Espero que la JUSTICIA agafi aquest escrit com a prova.
Tant de bo ,tots el metges fossin persones com vostè.
.
JUSTICIA per Gabriel .

p

pep

25 de novembre 2016.17:39h

Respondre

Sr Castells, ”De porc i de senyor se n’ha de venir de mena ”
El Sr Albert Calaf, es un gran senyor, i una gran persona.
Alguns haurien de tendrian que prendre!!!!!!

A

Amg

27 de novembre 2016.12:27h

Pep totalment d’acord amb tu!
T’has descuidat de afegir, ” I UN GRAN PROFESSIONAL ”
I jo sé de lo que parlo, aquet Sr.
amb va salvar la.vida!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.