TORNAR

Incivisme i neteja

societat
Dilluns, 27 agost 2018. 11:21. Laia (Barri de Les Flors)

A la plaça de la muntanyeta (carrer de les Gardènies), hi ha una zona apartada, com una petita plaça interior, on els veïns i veïnes estem fartes de veure com determinats grups de joves s'hi passen hores ajaguts menjant i bebent i LLENÇANT TOTS ELS ENVASOS AL TERRA sense cap mirament!! Paper, vidres, plàstics... avui hi havia fins i tot trossos de vidre trencats, perillosos per qualsevol nen o persona que passi per allà! La zona fa pena, i cada setmana igual, però quin tipus de persones pugen?? 

Per una banda demanaria que l'Ajuntament revisi la zona per  ubicar-hi alguna paperera extra, ja que la que hi ha esta una mica apartada, i també reforçar el servei de neteja. D'altra banda penso que aquesta deixadesa es un tema greu que es veu a la majoria de places de la ciutat, i que caldria pensar algun tipus d'acció. Per part de l'ajuntament fora bo engegar alguna campanya de conscienciació i difusió d'aquests actes incívics per fomentar el respecte dels nostres espais públics per part de tothom, i sobretot de cara a aquests col·lectius incivics i "passotes", que deixen els nostres carrers com si fossin una cort de porcs! Com si no fos també cosa seva mantenir la ciutat neta!! No hi ha dret. Fins i tot una vegada que vaig dir-li a un dels nois que la brossa no es tira a terra, em va dir que per això hi ha els escombriaires..!! Quina barra i quina falta de valors!!

Demanaria a l'ajuntament que atenguin aquestes demandes. I com a ciutadana, dir-li a tots els que tingueu contacte amb persones així, que no feu la vista grossa, si coneixeu o veieu gent mb no respecten els espais comuns cal menysprear aquestes actituds.  Fomentar el respecte per l'entorn es imprescindible si volem que els nostres joves tinguin algun tipus de futur que no sigui en blanc i negre. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.