TORNAR

La Llar d'Infants L'Espígol

societat
Dijous, 19 abril 2018. 14:00. Alicia Marina Guerrero

Ara fa un any ens endinsàvem en l’aventura de triar una llar d’infants per la nostra petita (avui ja té 19 mesos). A casa som pro escola pública però no ens tancàvem a haver de pagar si això ens feia estar contents i tranquils amb la decisió.

No teníem gens clar les diferències entre unes i altres, així que vam recórrer totes les escoles bressols d’Igualada. Amb una llibreta a la mà vam apuntar tots els pros i  contres del que oferia cadascuna: els preus, els horaris, instal·lacions, la metodologia de treball...

L’últim dia que visitàvem les 3 llars públiques d’Igualada vam veure la llum! Vam veure-les per ordre de distància amb casa nostra i va ser quan estàvem a la més llunyana l’Espígol que vam saber que era on volíem portar a la Itzel.

Ho vam tenir claríssim només respirar el seu ambient, un espai de joc lliure, sense taules ni cadires, ple d’elements naturals, d’espais i joguines que busquen despertar la curiositat dels petits. Amb un equip educatiu jove, molt enèrgic, creatiu, que no castiga i respecta els temps de cada nen, que fomenten l’autonomia del petit i que els regala tota la estima i amor que en aquell moment no poden donar els pares. I ara que ja fa 8  mesos que va començar estem més que feliços deixant-la cada matí a la seva segona llar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.