Dimarts, 4/10/2011
509 lectures

Carta oberta a Marc Castells

Fa poc més de 100 dies que fas d’alcalde i uns quants més que les urnes et van alçar com a guanyador de les eleccions municipals. La legitimitat que et van donar els més de 6.500 vots es converteix, ara, en la responsabilitat de donar respostes als teus votants i, de fet, a tots els igualadins. La il·lusió que des del primer dia transmet el teu rostre s’ha de materialitzar en accions que portin confiança i que tracin un bon camí per a la ciutat.

Pocs es van atrevir a criticar l’obra de govern d’aquests 100 dies, la prudència va fer que els agents socioeconòmics de la ciutat es mostressin cauts a l’hora de fer valoracions. Només l’oposició es va mostrar contundent i et va acusar de no complir amb les promeses electorals. A hores d’ara, Marc, ja deus saber que les coses es veuen diferents depenent de la cadira que ocupes en el si de l’Ajuntament.

Per a molts has estat valent en treure les banderes del balcó, per d’altres insubmís, i n’hi ha que et titllen de covard per no deixar la Senyera lluint a la façana de l’Ajuntament. Un acte simbòlic però ple de reaccions que demostren que res del que facis agradarà a tothom, potser, com aquest fet concret, no agradarà a gairebé ningú, però espero que no governis per agradar sinó per lluitar per Igualada i aconseguir que l’ambient de derrotisme que viu la ciutat canviï i sigui el motor de la recuperació.

De fet, durant la campanya vas vendre això, il·lusió. Els teus votants van creure en la frase del ‘canvi’; una campanya feta a través d’intencions va funcionar en una ciutat deprimida, però amb les intencions no es governa i ara toca omplir-les de contingut. Els igualadins van votar una persona plena de joventut i il·lusió però ara esperen un líder que governi i aporti solucions.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.