TORNAR

L'Agrupació Fotogràfica de la Pobla es presenta en societat

Una setantena de persones van assistir a la inauguració, a Can Galan

cultura
Divendres, 31 març 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Pobla de Claramunt ja té constituïda la seva Agrupació Fotogràfica. La seva seu serà a la Masia de Can Galán, on s'hi ubica l'Arxiu Municipal. L'Ajuntament ha dut a terme l'adequació del local.

Unes 70 persones van ser a la Sala Celler de la masia de can Galan aquest diumenge 26 de març al migdia, quan es va fer la presentació pública de l'Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt. Aquesta és la seu de la nova entitat creada recentment al municipi. La presentació va comptar amb la intervenció de la presidenta de l'agrupació, Neus Aguilera, que va agrair l'assistència dels presents. Aguilera va assegurar que l'entitat neix amb molta il·lusió i empenta per tirar endavant propostes que promocionin el món de la fotografia.

Broch, segon a l'esquerra, amb els membres de l'AgrupacióL'alcalde del municipi, Santi Broch, va dir que a la Pobla de Claramunt "hi ha molta gent aficionada a fer fotos" i que d'aquí ha nascut la idea del naixement d'aquesta entitat. També va referir-se al fet que la seu sigui a la masia de can Galan, equipament que té un significat especial ja que s'hi ubica l'Arxiu Fotogràfic Municipal, que compta amb més de 18.400 imatges. D'aquesta manera, segons va comentar l'alcalde, es donarà una nova funcionalitat a aquest equipament, que ja acull altres serveis.

El president de la Federació Catalana de Fotografia, José A. Andrés, va mostrar la seva satisfacció per al naixement d'aquesta nova entitat i va expressar els millors desitjos per als seus membres per tirar endavant. També va ressaltar el suport de l'Ajuntament en l'adequació de l'espai que acull l'agrupació. A la col·laboració entre entitats i administracions es va referir el president de la Confederación Española de Fotografía, Raimon Moreno. La presentació es va tancar amb un brindis i la inauguració de l'exposició fotogràfica social, en què es poden veure instantànies de Neus Aguilera, Andreu Miquel, Jaume Armenteras, Josep Ferrer i Lluís Pérez.

I l'AFPC comença amb embranzida, molta. Per al diumenge 2 d'abril s'ha programat una sortida fotogràfica pels carrers del municipi. El punt de trobada serà a les 10 del matí a la plaça de l'Ajuntament. Per al divendres 21 d'aquest mateix mes es farà un curs d'iniciació a la fotografia que inclourà vuit sessions. El preu serà de 10 euros per als socis i de 35 euros per als no socis. La junta de l'Agrupació Fotogràfica poblatana està formada per: Neus Aguilera, presidenta; Josep Ferrer, secretari; Lluís Pérez, tresorer, i Andreu Miquel i Jaume Armenteras, vocals. Aquesta junta és provisional per un any fins la convocatòria de l'assemblea general. El preu per associar-se és de 25 euros anuals i per als nois i noies fins a 13 anys, 10 euros anuals. Per obtenir més informació sobre l'Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt es pot fer per mail a d'adreça afpobla@gmail.com, al Facebook AF la Pobla de Claramunt o al mòbil 607 28 53 58.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.