TORNAR
PUBLICITAT

Els alumnes de la Gaspar Camps aprenen les claus del 'Processing'

Marc Paré, de Ments Creatives, els va fer el guiatge en la matèria

cultura
Dimarts, 21 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La programació amb el llenguatge Processing pot ser en breu un dels requisits indispensables en el disseny visual. Els alumnes de la Gaspar Camps han començat a familiaritzar-s'hi amb l'ajuda de Marc Paré, de Ments Creatives.

Marc Paré, de Ments Creatives, va impartir la setmana passada a l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps una introducció a la programació amb Processing. Recentment l'equip Infinite Lego de Ments Creatives va guanyar el Trofeu al Millor Comportament del Robot en el torneig First Lego Leage de Barcelona. L'equip va aconseguir la màxima puntuació i va ser el millor de 16 competidors amb la guia de Marc Paré. Ara, aquest ha donat a conèixer algunes claus del Processing als alumnes del cnetre igualadí.

La sessió amb Marc Paré, a les instal·lacions de l'escolaProcessing és un llenguatge i entorn de programació de codi obert basat en Java i es va desenvolupar com un medi d'ensenyament i producció de projectes d'art electrònic, disseny visual, i multimèdia; els seu ús fàcil el fa apropiat perquè artistes i dissenyadors es puguin introduir en la programació en codi. La introducció al llenguatge Processing s'ha fet dintre del mòdul de Medis Informàtics de la programació del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària amb l'objectiu que l'alumnat adquireixi unes nocions de programació, atesa la importància creixent que té el coneixement de codi de programació.

En els seus estudis, l'alumnat de La Gaspar treballa de forma intensiva el programari propi del disseny gràfic com són el Photoshop, Illustrator i Indesign entre altres, i coneixen bé les seves possibilitats. La programació obre un camp immens en la creació de l'art visual i interactiu.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.