TORNAR
PUBLICITAT

L'AUGA presenta una programació multidisciplinar per al primer trimestre

La reforma de Luter, la Primera Guerra Mundial o el mur de Trump, entre els temes

cultura
Dijous, 7 setembre 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El curs 2017-2018 de l'Aula Universitària de la Gent Gran de l'Anoia ja és a punt. Cada dilluns, el format portarà a una eminència per parlar de temes de tota índole. 

El llarg parèntesi estival ja s'ha acabat i l'AUGA enceta el curs 2017-2018 amb la voluntat de tornar a oferir temes d'interès i omplir -una fita difícil que s'assoleix dilluns rere dilluns- el Teatre Municipal l'Ateneu. L'organització ha donat a conèixer les 14 sessions es faran que fins les vacances de Nadal. S'arrenca el dilluns 18 de setembre i sense treva hi haurà xerrades fins el 18 de desembre.

La trajectòria de Romeu i Figueras encetarà l'AUGAObrirà el curs la filòloga Maria Enrich, amb la figura de Josep Romeu i Figueras com a protagonista l'any del seu centenari. La segona sessió donarà veu a la igualadina impulsora de 'Filosofia entre reixes', Sira Abenoza. Continuarà, ja entrat l'octubre, Àngels Doñate que parlarà sobre el mur que projecta Trump a la frontera amb Mèxic. Les properes cites: la música de Nàdia Orta, la visita de Maria Teresa Nogué Felip en una jornada per parlar de la presència d'Igualada a la Índia -en el marc de la fundació de Vicenç Ferrer-, les històries de Santi Palazón sobre els óssos del Pirineu i Miquel Vila per tancar l'octubre per detallar els sis segles d'activitat adobera.

El mes de novembre estarà protagonitzat en primer lloc per la reforma de Martí Luter, de la que parlarà Marta Palacín el dia 6; després, torn pel professor de filosofia i historiador Bernat Roca, que desgranarà els efectes de la Primera Guerra Mundial a Igualada. El Zoom i el món del gos ocuparan els dos darrers dilluns del mes. En les tres sessions de desembre, la traca final del trimestre: Elisa Vidal presentarà 'La Roqueta de Tous i les seves masies', el dia 4; Jordi Saragossa parlarà de l'ombra de Kilian Jornet, l'11, i per acabar, el Trio Blume farà el concert de Nadal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.