TORNAR

Calaf obre la convocatòria d'ajuts per beques a pràctiques esportives i activitats culturals

La partida total pressupostada per a activitats esportives és de 4.000 euros

cultura
Dimarts, 25 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fins el 5 d'octubre, l'Ajuntament de Calaf té el termini obert per sol·licitar dues línies de beques: per a activitats esportives i per a esdeveniments culturals. La resolució de les peticions es donarà a conèixer el proper 26 d'octubre. 

Els calafins i calafines poden sol·licitar durant els deu dies que vénen ajudes en matèria esportiva -beques- i cultural. En el cas de les beques esportives, van adreçades a infants i adolescents de Calaf que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Fins divendres 5 d'octubre es podran presentar les sol·licituds per optar als ajuts per a la realització d'activitats esportives del curs 2018-2019. La franja d'edat dels sol·licitants ha de ser de de 3 a 17 anys i que figurin empadronats a Calaf. Les bases regulen els criteris de concessió en els que es tenen en compte la renda familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, les situacions de violència de gènere, problemes de salut i l'informe emès per l'àrea de Benestar Social. Cal fer la petició a les oficines de l'Ajuntament de Calaf de 9 a 2. 

En aquesta convocatòria, l'Ajuntament de Calaf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció, a l'hora de convocar aquestes beques. La partida destinada a aquestes finalitats és de 4.000 euros. També hi ha obertes les ajudes per a activitats culturals a alumnes empadronats i escolaritzats a Calaf que pertanyin a famílies amb situació socialment i econòmica vulnerable. 

La franja d'edat és de 3 a 17 anys i, també, es requereix estar empadronat a Calaf i realitzar una activitat cultural constituïda legalment al poble de Calaf. Els pares o tutors poden presentar, fins al al 5 d'octubre, la sol·licitud per optar a la beca juntament amb tota la documentació requerida a les bases. Les activitats culturals són una pràctica que afavoreix la integració i la prevenció d'aquells col·lectius d'infants, adolescents i joves en risc d'exclusió social, així com una millora de convivència en el seu entorn i una transmissió positiva de valors personals i socials.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.