TORNAR

Calaf organitza per segon any els Jocs Florals

Els premis per les categories absolutes de prosa i poesia són de 150 euros

cultura
Divendres, 3 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres es podran presentar impreses a l'Ajuntament o bé a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com. La data límit, el 31 de març.

L'Ajuntament de Calaf torna a fer una aposta per la poesia i la tradició poètica del nostre país. El consistori convoca el premi literari dels Jocs Florals per segon any, amb la col·laboració del dos centres educatius del municipis. S'han fet també algunes modificacions en les categories infantil i juvenil per tal de promoure'n la participació. Les categories seran la flor natural, amb dues divisions d'infantil i ESO, de disciplina lliure, i 50 euros en premis per les subcategories de cada cicle; la viola d'or, a partir de 18 anys, de poesia, amb 150 euros de premi; i, finalment, l'englantina d'or, de prosa, amb el mateix rang d'edat i el mateix premi.

Foto de família dels guanyadors del 2016 amb les autoritatsLes obres es poden presentar fins al dia 31 de març de 2017 a la recepció de l'Ajuntament de Calaf o bé a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com. Al document de les bases es poden consultar els detalls de com fer-ho. El jurat del premi estarà format per docents, escriptors i altres persones de conegut prestigi literari i acadèmic. Serà l'encarregat de determinar els guanyadors de cadascun dels premis i es reserva el dret de declarar-lo desert.

El lliurament de premis es farà la Diada de Sant Jordi 2017. En la convocatòria de l'any passat, s'hi van presentar 48 treballs en les quatre categories que es convocaven, infantil fins a 12 anys, juvenil de 12 a 18 anys, prosa d'adults i poesia d'adults.  Anna Roig i Joel Reñé van ser els guanyadors de les categories infantil i juvenil, respectivament. En adults, David González va guanyar l'Englantina d'Or, en la disciplina de prosa, i Oriol Solà va resultar premiat amb la Viola d'Or, en la categoria de poesia. A més, el jurat va fer una menció especial per als treballs de les calafines Angèlica Cuadros, en prosa, i Sílvia Vila, en poesia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.