TORNAR

Calonge conclou la millora de l'exterior de l'església de Dusfort

L’actuació s’ha centrat en optimitzar la seguretat dels elements i l’estètica

cultura
Dissabte, 21 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Nou pas en la millora de l'església de Dusfort, en nucli on hi ha el centre administratiu de Calonge de Segarra. La construcció romànica ha vist millorada la seva zona exterior, amb una inversió de gairebé 22.000 euros.

Aquest mes de juny passat s'han enllestit les obres d'arranjament de l'exterior de l'església de Santa Maria de Dusfort del municipi de Calonge de Segarra. Les actuacions han consistit en: el repicat de la façana i rejuntat amb morter de calç; el repàs de la coberta; i la millora de la instal·lació elèctrica, retirant els cables elèctrics de la façana i soterrant-los.

La nova cara de l'església de Calonge de SegarraLes obres han permès millorar la seguretat i l'estètica de l'església i s'ha creat  un ambient més agradable amb l'entorn. L'actuació ha tingut un cost total de 21.886,70 euros els quals han estat finançats per l'Ajuntament de Calonge de Segarra, amb l'aportació de 16.254,16 euros; la Parròquia de Dusfort, amb 2.816,27 euros; i els 2.816,27 euros restants assumits per l'Associació de veïns de Dusfort. Gràcies a l'entesa entre totes les parts s'han pogut dur a terme les obres satisfactòriament, una millora pels veïns i visitants de Dusfort.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.