TORNAR

La Coll@nada programa més activitats que mai per la Festa Major

El lema d'enguany: La Coll@nada no es talla!

cultura
Divendres, 3 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'La Coll@nada no es talla!'. Aquest és el lema amb que aquesta associació juvenil d'Igualada presenta el programa d’actes per a la Festa Major 2012. Un programa que tot i el context de retallada de recursos i també de dies de festa arriba carregat amb més activitats que mai i s'obre a col·laboracions de noves colles i entitats.

Cartell de la Coll@nada per la Festa Major '12

Aquest any per la Festa Major d'Igualada, tal com es llegeix al cartell (obra de Xavi Mula), 'La Coll@nada no es talla!'. I és que aquesta associació, tot i la retallada de recursos, presenta un programa amb més dies de festa, del 20 al 26 d'agost, i amb més actes que mai, una trentena.

Els clàssics

Es repetiran els clàssics de cada any, que són l’essència de la Coll@nada: la tria de l’Hereu i la Pubilla de dimecres, l’Operació Cigró de dijous, el Fes-ta el dinar i el Cercanit de dissabte, i els Jocs Bèsties i la Xoco Party del diumenge..

Tot i mantenir aquesta columna central, la Coll@nada també aposta per actes que ja havia iniciat anys anteriors com el Torneig de Pilota Collonera i les Paranoia Visions, el Son-Art infantil (previ al festa el dinar), el bingo i la migdiada popular.

Aquest any també tindrà una una forta presència a l’espai de barraques, amb les colles de Arran Igualada, La Bastida i Ball de Sant Miquel i els diables, Casal La Teixidora, Les Troneres i L’Hortet.

Novetats

Una de les novetats d’enguany serà el camionet de la Festa Major, que portarà l’anunci de la festa per diferents carrers i places de la ciutat. També hi haurà una sessió de jocs de taula al carrer, així com una sessió d’aquarel·les líquides. A més, els amants de l’escalada també podran gaudir tastet popular i d’un open d’escalada que es realitzarà a la plaça de Cal Font.

La Coll@nada també serà present a les tradicionals cinc places, amb una nova ubicació, la Plaça del Pilar que acollirà la Plaça més Roja, amb un concurs d’estirar la corda per colles i entitats, i tot seguit un concert a càrrec del popular Miquel del Roig.

El Casal la Teixidora també suma diferents activitats a la festa, especialment el dilluns acollint la presentació de la samarreta de la Coll@nada, l’obertura d’una ‘Botiga de la festa’ amb material d’entitats, i organitzant una tabalada i el tast de la pomada.

Entitats i colles col·laboradores

Per la Festa Major 2012, la Coll@nada compta amb la participació de les colles de Bitrac, Can Cri, Ca La Iaia, Guettho, Lakul, La Quadrilla, les Troneres, L’Hortet, a més de les entitats igualadines Arran, Ball de Sant Miquel i els Diables, Casal La Teixidora, La Bastida, In-Gravita i ParAnoia Accions.


1 Comentaris

F

Francesc

aigualada

3 d'agost 2012.08:31h

Respondre

...i un ball amb gralles que es farà a quarts de dotze de la nit el vespre del divendres.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.