TORNAR

Les corals igualadines saluden el Nadal aquest vespre davant l'Ajuntament

Clàssics com ’El Rabadà’, ’Fum, fum, fum’ i ’Santa nit’, interpretades per 17 corals

cultura
Divendres, 23 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Agrupacions locals interpretaran peces típiques d'aquestes dates, dirigits per Josep Bernadí i amb Mònica Carvajal al teclat. 

Aquest divendres, 23 de desembre, a les 8 i a la plaça de l'Ajuntament, tindrà lloc l'habitual Cantada de Nadales, amb la participació de la major part de corals
igualadines: el Cor de Cambra de l'Escola i Conservatori Municipal de Música d'Igualada, la Capella de Música de la Tossa, el Cor de Noies Exaudio, la Coral Cors
Units del Casal de la Gent Gran, la Coral Gatzara, l'Agrupació Coral La Llàntia, la Coral Merlet, la Coral Mig To, la Coral Mixta, la Coral del Centre Educatiu Montclar i
Mestral, la Coral de Santa Maria, la Rondalla Novaunió, l'Schola Cantorum, la Coral Terra Nostra, la Coral els Verdums, la Coral Xalest i el Cor Gospel de Xauxa.
La direcció del concert anirà a càrrec de Josep Bernadí, de l'Agrupació Coral La Llàntia, amb motiu del 140è aniversari de l'entitat.

La Cantada del 2015, a la Plaça de l'AjuntamentEs comptarà també amb la participació de Mònica Carvajal al teclat. Les cançons que s'interpretaran seran 'Les dotze van tocant', 'Joia en el món', 'El noi de la mare', 'Fum, fum, fum', 'Santa nit' i 'El Rabadà'. Aquesta activitat està organitzada pel departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada. El Gremi de Flequers de l'Anoia col·labora en aquesta activitat proporcionant coca per als cantaires i públic assistent. Voluntaris del teixit associatiu de la ciutat participen en el muntatge de l'acte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.