TORNAR

Darrers dies per a participar en el VI Concurs Poètic de Nadales

cultura
Diumenge, 1 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El proper 16 de novembre acaba el termini per a la recepció d’obres del VI Concurs Poètic de Nadales que organitza Poesia Viva d’Igualada. S’ha donat a conèixer el corresponent jurat qualificador, que estarà format per Sebastià Borràs i Guadalaviart, Núria Rossell i Comaposada, i Josep Sampere i Martí. Recordem que les poesies a concursar han de ser inèdites – per consegüent no publicades, ni premiades – i no poden excedir dels 32 versos.

Imatge d'arxiu

Per participar en el concurs cal enviar per triplicat al president de Poesia Viva i secretari del jurat, Lleonard del Rio, c/ Concepció, 38, 1r.-08700 Igualada, acompanyades d’una plica a l’interior de la qual hi figurarà la fotocòpia del DNI, junt les dades personals, telèfon i e-mail si se’n disposa. Només s’admetrà un treball per concursant.

El concurs té un primer premi dotat amb un Trofeu i Diploma de Poesia Viva, i 250 € gentilesa de Bata tot Bata d’Igualada. El guanyador o un representant autoritzat es compromet a ser present en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el 19 de desembre a les 5 de la tarda al Teatre de l’Aurora. El jurat podrà concedir fins un total de 10 accèssits amb dret a diploma. Confiteria Closa obsequiarà a tots els guanyadors amb una barra de torrons artesans, elaborats especialment per aquesta ocasió.

Els treballs no premiats es destruiran per garantir l’anonimat de l’autor. Qualsevol qüestió no prevista, serà resolta per la junta de Poesia Viva d’Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.