TORNAR

Diumenge comencen les festes del 75è aniversari de la Coral de Santa Maria

Els actes s'allargaran fins el novembre de 2014

cultura
Dimarts, 3 desembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge vinent dia 8 de desembre començaran els actes del programa del 75è. aniversari fundacional de la Coral de Santa Maria d’Igualada. En aquesta avinentesa, s’ha editat un “trumfo» extraordinari, de 100 pàgines, amb diverses col·laboracions d’autoritats, responsables de mitjans informatius, entitats vinculades amb la Coral i d’altres personalitats literàries. Els actes es perllongaran fins el novembre de 2014.

El Trumfo

Ofici solemne presidit pel bisbe de Vic

El proper diumenge, a les 12 del migdia, a la basílica i en la coincidència del dia de la parròquia, hi haurà un ofici solemne, que serà presidit pel Dr. Romà Casanova, bisbe de Vic, acompanyat per Mn. Josep Massana, arxiprest de l’Anoia-Segarra i altres sacerdots.

Sota la direcció del mestre Joan Martínez-Colàs, la Coral de Santa Maria participarà en els cants d’aquesta Eucaristia junt amb el MC Barcelona Chamber Choir i l’acompanyament a l’orgue de Lluís Victori. S’interpretarà la «Missa dels amics perduts» del mateix Martínez-Colàs, i a l’ofertori s’estrenarà el motet «Benaurada», lletra de Lleonard del Rio i música de Joan Martínez-Colàs. El cant d’entrada serà «L’himne a Santa Maria» lletra de Josep Forn i música de Lluís Millet, i el de comiat «L’himne del mil·lenari», lletra d’Antoni Dalmau i música de Valentí Miserachs.

Dinar nadalenc extraordinari

Per al 15 de desembre, a 2/4 de 3 de la tarda, hi haurà a l’Hotel Canaletas un extraordinari dinar de Nadal, amb la tradicional escudella i carn d’olla. S’estrenarà el cava del 75è. aniversari brut natura, elaborat per Ventura Soler de Sant Sadurní d’Anoia.

A la sobretaula es farà lliurament dels títols de «Cantaire d’honor» a Pilar Alegre Vilanova, Ma. Àngels Riba Fontanellas i Rosa Vilanova Briansó, i de «Cantaire de mèrit» a Pepita Abril Pérez, Emili Argelés Arasa i Josefina Fernández Barreiro, Concepció Cuadras Marimon, Josep Nadal Mir, Lleonard del Rio Campmajó, Isidre Solé Corbella i Isidre Solé Solernou.

Tómbola de regals i ball de fi de festa amenitat pel trio musical Joan & Josep.

Els interessats en assistir-hi poden comunicar-ho, abans del dimarts dia 10, als telèfons següents: 938030475 (Rosa) i/o al 636741530 (Concepció). Els socis protectors gaudiran d’un preu especial.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.