TORNAR

'Forbes' situa David Andrés, xef del Somiatruites d'Igualada, entre els joves més influents d'Europa

El talentós cuiner, número u en la categoria d’arts

cultura
Dimarts, 17 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un igualadí que enguany arriba a la trentena és un dels escollits, cridat a grans metes a escala europea. Ho diu la prestigiosa revista 'Forbes' i el jove és el cuiner David Andrés, del Somiatruites. 

El xef David Andrés, propietari i xef del restaurant Somiatruites d'Igualada i cap de cuina del restaurant ABaC , és reconegut per la revista 'Forbes' com un dels joves més influents d'Europa. Concretament, Andrés encapçala la categoria d'arts, on s' engloba la cuina, convertint-se així en un dels 10 candidats estrella; un dels 10 joves que "canviaran Europa durant els propers 50 anys" tal com apunta Randall Lane, editor de Forbes. Andrés és el número 1 de la llista dels '30 under 30' en la categoria d'arts, on s'engloben arts plàstiques, disseny, fotografia i cuina

Andrés, quart a la dreta, amb els top d'altres categories'Forbes' feia aquest dilluns pública la llista dels 30 joves de menys de 30 anys més influents d'Europa en 10 categories (entreteniment, finances, indústria, mitjans de comunicació, tecnologia, dret i ciències polítiques, retail, ciències i salut, emprenedors i arts). Aquesta llista aglutina els 300 joves amb més projecció en diferents camps i selecciona, de cada una de les categories, un candidat estrella, els anomenats the standouts.

Andrés ha estat seleccionat per tirar endavant el seu projecte personal, el restaurant Somiatruites d'Igualada; pel seu paper com a cap de cuina al restaurant ABaC, amb dues estrelles Michelin; i per haver estat entre els tres Millors Xefs Joves del Món, després de proclamar-se durant dos anys consecutius Millor Xef Jove del sud d'Europa en el prestigiós concurs San Pellegrino Young Chef.

El jurat de la categoria d'arts estava format per Jeremy Till de la University of the Arts London, pel xef Heinz Beck, del restaurant La Pergola de Roma, amb tres estrelles Michelin, i pel fotògraf italià, Oliviero Toscani. En el marc d'aquest reconeixement, David Andrés va ser homenatjat –juntament amb els candidats estrella de les 9 categories restants–, en un acte celebrat al restaurant Gilgamesh, situat al Camden Market de Londres. 


1 Comentaris

J

Jaume rodguez enrich

17 de gener 2017.04:29h

Respondre

Igualada en. El Món.
EL Mon á Igualada
David felicitats i com igualadí gracies per e teu esforç i. l de tota la familia

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.