TORNAR

Els Jocs Florals de Calaf tindran un premi especial en honor a Manuel de Pedrolo

Es valoraran les peces que estiguin vinculades a l’obra de l’escriptor segarrenc

cultura
Dimarts, 6 març 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Entre les efemèrides literàries d'enguany destaca especialment el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo. Calaf se suma als reconeixements a l'escriptor del 'Mecanoscrit del segon origen' i li dedica un premi especial en els Jocs Florals.

Per tercer any, l'Ajuntament de Calaf convoca els Jocs Florals. Ja estem en ple compte enrere per presentar els treballs, fins el dia 29 d'aquest mes, amb les mateixes categories que els Jocs Florals clàssics: la Flor Natural, amb dues branques, la d'educació primària, amb premis de 50 euros per a les millors peces del cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior; i també la de secundària, amb les mateixes subcategories i el premi de la mateixa quantitat. Els altres dos premis principals són per majoris de 18 anys i seran la Viola d'Or, 150 euros per la millor poesia; i l'Englantina d'Or, amb 150 euros per a la millor peça de prosa. 

Fotografia de família dels premiats en l'edició anteriorQualsevol dels textos presentats en qualsevol de les tres categories pot optar al Premi Manuel de Pedrolo. El jurat l'atorgarà, si és el cas, a aquella obra on hi valori alguna vessant vinculada a l'obra i/o figura de Manuel de Pedrolo, nascut en terres segarrenques. En aquest cas el premis serà de 50 euros en el cas que l'obra seleccionada sigui de la categoria Flor Natural o de 150 euros si és de les categories Viola d'Or o Englantina d'or. El lliurament de premis es realitzarà en un acte organitzat per l'Ajuntament durant la celebració de la Diada de Sant Jordi 2017 el dia 23 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça dels Arbres. El jurat del premi estarà format per docents, escriptors i altres persones de conegut prestigi literari i acadèmic i serà l'encarregat de determinar els guanyadors de cadascun dels premi i es reserven el dret de declarar-lo desert.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.