TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Camins repassa a l'AUGA la seva fascinació per les muntanyes

El públic va gaudir amb les fotografies d’algunes de les muntanyes més emblemàtiques del planeta

cultura
Divendres, 12 gener 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La muntanya, la neu i el fred s'associen al polifacètic igualadí Jordi Camins. Ell va ser el primer visitant de l'Aula Universitària de la Gent Gran de l'Anoia aquest trimestre.

Una vegada més, Jordi Camins va venir a l'AUGA. Tarda esperada com l'esperen, també, a moltes altres aules de Catalunya on la seva presència és molt valorada.
Aquesta vegada, Camins es va esplaiar i va obsequiar al públic congregat al Teatre Municipal l'Ateneu amb la visió d'algunes muntanyes de la terra que, al seu parer i al d'altres muntanyencs, son les més boniques del món.

Aquest dilluns, Jordi Camins va portar la muntanya a dins del Teatre MunicipalEls assistents de l'AUGA van veure a la pantalla bellíssimes fotos de bellíssimes muntanyes, amanits amb els comentaris de Jordi Camins i la pròpia experiència sobre moltes d'elles. I, amb la imatge d'alguns dels grans pics, el record ,encara, dels anoiencs que hi van deixar la vida. El ponent va recordar que al peu d'aquestes muntanyes hi ha les geleres, cada cop mes curtes i més primes.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.