TORNAR
PUBLICITAT

La Llacuna torna a explorar el seu passat íber amb un camp de treball

Un equip de cinc arqueòlegs acompanyarà als participants

cultura
Dijous, 6 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Llacuna serà l'escenari on aquest any, 21 joves invertiran en el seu temps en l'arqueologia i en un fenomen d'interculturalitat. Aquests participants són provinents d'arreu del món – hi ha Rússia, Corea, Taiwan, França entre altres-, acompanyats de tres monitors, realitzaran tasques arqueològiques per recuperar el poblat iber que hi ha al municipi.

Un altre any, s'impulsa un camp de treball a La Llacuna que permet als seus participants formar-se en principis bàsics d'arqueologia, conèixer tècniques pel que fa a la conservació del patrimoni, i saber-ne una mica més del passat iber de La Llacuna, i en concret del poblat de Castellar. Aquesta activitat consta d'un horari organitzat i productiu, a les tardes, tant el jovent com els monitors podran gaudir de sortides per conèixer l'entorn, visites al territori i tallers i xerrades informatives fetes pel mateix equip tècnic dirigent de les excavacions, Mireia Sabaté i Jordi Moré.

Dues de les participants en aquesta excavacióA més de l'equip tècnic de les excavacions, els participants també estaran acompanyats per cinc arqueòlegs. Aquest dimecres es feia la presentació del campus i avui ja es començarà amb les excavacions per ajudar a l'equip d'arqueòlegs en les tasques de recerca i posada en valor del jaciment. Els participants no només aniran de la mà de l'equip tècnic, sinó que a més, rebran la companyia de cinc arqueòlegs. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.