TORNAR

La Mostra surt al carrer

Fira de Teatre Infantil i Juvenil

cultura
Divendres, 3 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous la Mostra comença a oferir més gruix d'espectacles i s'estrena al carrer amb el primer espectacle a la Plaça de l'Ajuntament. Deu produccions completen la cartellera d'avui, amb teatre, clown, música, titelles, circ i teatre musical. La pluja d'aquest dijous no ha deslluit cap dels espectacles ja que tots eren sota cobert. La Mostra es prepara per aquest cap de setmana, quan els carrers de la ciutat s'ompliran de música, màgia i colors, i sobretot famílies i programadors.

Ocells de Festa, el primer espectacle de carrer (19h)

Una nit al museu,  a les 12 del migdia

Les companyies El Musical Més Petit, Albena Teatre (amb dos passis), Teatre de Butxaca, Cia. La Mandarina, Festuc Teatre, Teatre de la Sargantana, Teatre Mòbil i Playmodes, han presentat aquest dijous les seves produccions adreçades a públic familiar. Tots els espectacles s’han ofert en espais tancats, per la qual cosa la pluja que ha anat caient al llarg del dia no ha alterat la programació.

També aquest dijous han continuat les activitats paral,leles dirigides a programadors amb la conferència “La creació: inversió de futur?” a càrrec del director del festival Neo, Jordi Fondevila, i el Punt de trobada perquè companyies i programadors estableixin contactes tot prenent una copa de cava.

Divendres, 10 espectacles, un d'ells al carrer!

Avui divendres, creixerà una mica més la quantitat d’espectacles que es podran veure en el marc de La Mostra:

De bracet - Música - teatre de l'Ateneu 9.30h

Oliver Twist - Teatre - Divina Pastora

Mot a mot - Teatre - El Mercantil 10.45h

Una nit al museu - Clown - teatre de

Entre pinces - Circ - teatre de l'Ateneu 15.30h

Papanotes - Teatre Musical - El Mercantil 15.30h

Efecte Doppler - Circ Espai DivinPastor 17.30h

Cautiverio Felis- Teatre musical - teatre de l'Auriora 20.30h

La Tempesta Titelles - teatre de l'Ateneu 22.30h

Ocells de festa oferirà La Mostra al carrer a la Plaça de l'Ajuntament a les 19h.És el primer muntatge a l’aire lliure i el que dóna l’inici a la part més festiva de la fira, ja que durant el cap de setmana és quan hi ha més gruix de funcions.

D’altra banda, demà La Mostra comptarà amb la visita de diverses personalitats polítiques, entre les quals el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, amb motiu de la recepció oficial de la fira i de la inauguració de l’exposició “20 anys de La Mostra”, que ja es pot veure a la Sala Municipal d’Exposicions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.