TORNAR
PUBLICITAT

Neix La Saleta, un nou espai per a les Arts a Tous

Neix La Saleta, un nou espai per a les Arts a Tous

cultura
Dijous, 11 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La moguda cultural de Tous guanya un nou actor. En aquest cas, una actriu: Núria Riba, que inaugura l'espai La Saleta.

Aquest diumenge va obrir portes a Sant Martí de Tous una nova escola de dibuix i pintura, La Saleta, ubicada al Casal del Tous, amb el principal objectiu de fomentar les arts plàstiques al poble. Tous és molt actiu en l'àmbit artístic, amb la seva escola de música, escola de teatre, de dansa, de circ, etc. i aprofitant la tendència s'ha vist necessari aprofundir en aquest camp. Núria Riba n'ha estat l'emprenedora, que amb l'ajuda de l'Ajuntament i la col·laboració dels socis del Casal de Tous ha aconseguit transformar una sala en un lloc adaptat a les condicions necessàries per a impartir classes de dibuix i de pintura.

L'espai de La Saleta, a punt per a noves activitatsRiba és una anomenada artista local, que ha guanyat molts premis de pintura ràpida entre d'altres i professora d'art també a Igualada i a Manresa. Segons Riba "La Saleta no només és una escola d'art, és un espai del poble obert a qualsevol tipus d'activitat i esdeveniment artístic que es proposi". La Saleta ja ha començat amb les seves classes els dilluns a les tardes; hi ha un grup infantil de 3/4 de 5 a 3/4 de 6 i un grup de joves de 6 a 2/4 de 8. També és molt probable que s'imparteixin classes els dimecres, amb un grup d'adults de 16 a 2/4 de 6 i un d'infantil de 3/4 de 7 a 3/4 de 8.

Es tracta de classes pensades per tots els nivells i edats, per a persones "que vulguin millorar la tècnica o iniciar-se en el dibuix i la pintura". L'objectiu principal del taller és estimular la creativitat de l'alumne fent-li correccions personalitzades. Es treballen el màxim de varietat de temes, tècniques de dibuix i pictòriques i estils possibles perquè cadascú pugui experimentar-los i endinsar-se en allò que realment li interessa i li agrada.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.