TORNAR

Qualitat i diversitat: el denominador comú de la nova temporada de l'Aurora

Arriba el microteatre amb el festival Píndoles

cultura
Dimecres, 9 setembre 2015. 03:00. Cora Muntané Morera.
D'un cop d'ull

La nova programació del Teatre de l'Aurora s'estrena el 25 de setembre i, fins a principis de l’any vinent, portarà 14 propostes de diversos gèneres i per a tots els públics: 11 espectacles, una sessió de contes i dos concerts.

Aquest dimarts al vespre la Comissió de Programació del Teatre de l'Aurora i el director de la sala, Òscar Balcells, van presentar la temporada setembre - desembre 2015, una proposta caracteritzada per la qualitat i la diversitat d'espectacles, pensats per a tots els públics.

El programa consta, per una banda, diverses propostes plenament consolidades i que ja són un referent a l’agenda cultural a l’Anoia, com el festival internacional El Més Petit de Tots, el cicle de concerts organitzats amb Joventuts Musicals d’Igualada, l’espectacle de dansa de la mà del Cirtcuito de la Red de Teatros Alternativos o els Contes a les Golfes.

Arriba el microteatre a l'Anoia de la mà del Píndoles

Paral·lelament, el Teatre de l’Aurora presenta dins aquesta nova programació algunes novetats: el Festival Píndoles de micro teatre que arriba a Igualada per primera vegada; la primera edició del Cicle*KM.0 que permetrà veure els espectacles de teatre familiar creats per les companyies professionals anoienques; i la preestrena d’El comte Arnau, el primer espectacle per a tots els públics del Teatre de l’Aurora.

Una programació diversa, eclèctica i heterogènia, amb gèneres i temàtiques molt variades i per a tot tipus de públics, dissenyada, per segon any consecutiu, amb la participació de la Comissió de Programació, integrada per espectadors del teatre. De fet, alguns d'ells van ser qui van presentar, amb el director Òscar Balcells, la programació d'aquest últim trimestre del 2015.

Actualment formen la comissió Agustí Coll, Anna Garcia, Lluís Segura, Òscar Balcells, Edmon Bosch (Joventuts Musicals d'Igualada (JJMM)), Nuska Corrià (JJMM), Josep M. Ribaudí, Montse Pelfort, Francesc Esteve, Xènia Castelltort, Alison Newman, María José Lizarte, Toni Closa, Carme Solà i Joan Miquel. A l’acte de presentació de la nova Programació Setembre/Desembre 2015, Òscar Balcells va destacar, per una banda “la tasca de la Comissió de Programació, que és molt enriquidora” i, a la vegada, va remarcar “la qualitat i la diversitat de gèneres i públics” de les propostes de la nova programació.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.