TORNAR
PUBLICITAT

Per Sant Jordi, concurs de "narrativa ràpida" a Igualada

Organitzat per l’AnoiaDiari

cultura
Divendres, 22 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'AnoiaDiari convoca, en el marc de la festa de Sant Jordi, un concurs de "narrativa ràpida" aquest dissabte 23 d'abril, a la plaça de Cal Font d'Igualada. El jurat proposarà un tema, i els interessats tindran 45 minuts per escriure les seves obres. Els premis: una nit a l'hotel Molí Blanc i entrades pel Teatre de l'Aurora i el Teatre Municipal l'Ateneu.

BASES DEL CONCURS

 

a) CONVOCATÒRIA: Els interessats/des a participar en aquest concurs hauran de presentar-se a l’estand de l’AnoiaDiari, situat davant la Biblioteca Central, el dissabte 23 d’abril, festa de Sant Jordi, a 3/4 d'11 del matí.

 

b) TEMA: A les 12 del matí, els organitzadors donaran als participants una imatge, que serà el tema del concurs.

 

c) TEMPS: Els participants tindran 45 minuts per redactar el seu conte.

 

d) EXTENSIÓ: Els contes no podran sobrepassar les 300 paraules.

 

e) LLENGUA: Els contes han de ser redactats en llengua catalana.

 

f) PARTICIPANTS: Els participants hauran de ser majors de 16 anys.

 

h) PREMIS:

Primer premi: Una nit d’hotel per a dues persones, amb esmorzar inclòs, gentilesa de l’Hotel Molí Blanc.

Segon premi: Dues entrades per a la funció de Terra Baixa, amb Lluís Homar, al Teatre Municipal l'Ateneu (22 de maig)

Tercer premi: Dues entrades per a qualsevol espectacle de la Programació Setembre-Desembre del Teatre de l'Aurora.

 

i) VEREDICTE: El veredicte del jurat, format per tres persones de l’àmbit cultural de la comarca, es farà públic el mateix dissabte 23 d’abril, a les 7 de la tarda, a l’estand de l’AnoiaDiari.  També es donarà a conèixer a través del diari i de les xarxes a Internet.

 

j) El guanyadors i participants cedeixen gratuïtament tots els drets d'explotació, amb caràcter exclusiu, de l'obra que la Llei de propietat intel·lectual reconeix als/a les autors/es sense perjudici dels drets morals que corresponen a l’autor/a.

 

k) Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers sobre l'obra presentada i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

 

l) La participació en aquest concurs implicarà l'acceptació d'aquestes bases. Així mateix implicarà també la conformitat perquè l'organització faci aquest acte d'explotació, exposant l'obra i fins i tot si calgués possibles actes de reproducció o distribució.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.