TORNAR

Setmana de la Ciència al Museu de la Pell

L’escola d’art Gaspar Camps participa en l’exposició 'Oficis Singulars'

cultura
Dissabte, 14 novembre 2009. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge el Museu de la Pell d'Igualada celebra la Setmana de la Ciència amb una jornada de portes obertes i un taller sobre la baldufa, un joc universal. D'altra banda, diversos alumnes de l'escola Gaspar Camps van participar en l'exposició “Oficis Singulars” del propi museu, emmarcada en un projecte per modernitzar oficis ancestrals i potenciar la creació de nous productes que aprofitin tècniques i materials propis de l’artesania local.

Combi de bosses

Treball de Núria Casas

14a Setmana de la ciència al Museu de la Pell

diumenge 15 de novembre

A les 11.30h

Visita guiada a tots els espais del museu

Jornada de portes obertes amb una visita per conèixer totes les exposicions permanents: El Museu de la Pell, Dels clots als bombos i l'Antiga adoberia de Cal Granotes.

A les 12:00h

Saps fer ballar una baldufa?

Un taller per a tota la família, per descobrir moltes històries sobre un joc universal molt antic i molt modern. Pintarem una baldufa i la farem ballar!

Visita i taller gratuïts

La 14a Setmana de la Ciència comptarà amb més de 2.000 activitats de divulgació científica arreu de l'Estat i la participació de més de 500 institucions i agrupacions científiques. La intenció és apropar al públic al món de la ciència, un món que molt sovint es mostra distant i difícil. Aquesta iniciativa pretén apropar la ciència i mostrar els aspectes més cridaners així com els més desconeguts.

Aquesta edició de la Setmana de la Ciència s'emmarca dintre de l'any Europeu de la Creativitat i la Innovació, i s'uneix a la celebració de les dues commemoracions científiques del 2009, l'Any Internacional de la Astronomia i l'Any Darwin.

L’escola d’art Gaspar Camps participa en l’exposició 'Oficis Singulars'

Diferents alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir van dur una mostra de productes en pell de diferents tipologies i una instal•lació realitzada amb pell, trànsfer i llum. Dirigits pel dissenyador, artesà i professor del taller de pell de l’escola d’art Raül F. Querol, qui també exposa en aquesta mostra alguns productes en pell, hi van assistir: Núria Casas, Andrés Castillo, Patrick Maroto, Laura Orellana, Jorge Palomo, Pol Makuri, Laura Romero i Janina Rojas.

L’exposició va ser inaugurada per la directora d’Artesania de Catalunya, Gemma Amat, acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a la Catalunya Central, Josep Maria Palau, la regidora d’educació i primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Montserrat Mateu, el director de l’Institut Municipal de Cultura Josep Rabell.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.