TORNAR
PUBLICITAT

El Vadefoodies vol decidir quin és el millor esmorzar de forquilla i ganivet de la comarca

En dues setmanes comença una nova edició, amb la cuina coreana d’eix temàtic

cultura
Divendres, 31 maig 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Passades les eleccions, és l'hora de la gastronomia. Igualada ja és en ple compte enrere pel Festival Vadefoodies, que des de fa cinc anys porta el bo i millor de les tendències gastronòmiques a la ciutat i atreu cada edició unes 4.000 persones.

Els dies 14 i 15 de juny estan marcats en vermell al calendari dels amants de la cuina a l'Anoia. Són les dates del Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies, que comença a escalfar motors amb el Concurs d'Esmorzars de Forquilla de l'Anoia, una competició que no només pretén involucrar els establiments i els comensals de la comarca en el festival, sinó que també vol posar en valor un dels àpats més tradicionals de la cuina catalana:
l'esmorzar de forquilla i ganivet. La qüestió, decidir quin és el restaurant de l'Anoia que ofereix el millor esmorzar de forquilla i ganivet.

Tothom pot contribuir a fer aquesta difícil elecció participant al concurs que arrenca el proper dissabte 1 de juny, amb la participació de més d'una vintena d'establiments d'arreu de la comarca. Vadefoodies proposa que sigui la votació popular la que decideixi quins son els millors esmorzars de forquilla de l'Anoia, de tal manera que en cada un dels bars i restaurants participants el comensal podrà emplenar una butlleta on puntuarà l'esmorzar de l'1 al 5 i dipositarà la papereta en una urna que també trobarà a l'establiment.

Durant el festival, el dissabte dia 15 de juny al matí, es farà el recompte. I es determinarà el primer i el segon premi que s'atorgaran en acabar l'esmorzar que es farà a la rambla del Museu de la Pell. Des de l'organització del festival gastronòmic s'anima tothom a participar en aquest concurs per reconèixer els millors esmorzars de forquilla de l'Anoia. A més, pels amants d'aquests esmorzars tan gastronòmics com contundents, el dissabte dia 15 de juny en el marc del festival Vadefoodies, els cuiners Sergi de Meià i Adelaida Castells, coautors del llibre 'Esmorzars de forquilla', oferiran un showcooking i degustació d'un plat de morro i tripa. Per poder assistir a l'esmorzar com per gaudir del showcooking i degustació del dissabte dia 15 de juny, cal apuntar-se i comprar els tiquets a la web vadefoodies.cat, ja que les places son limitades.

La cuina coreana serà la protagonista "convidada", amb diversos tallers, xerrades, showcookings i degustacions. El festival Vadefoodies compta amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada i Estrella Damm, i reuneix cada any més de 4.000 visitants.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.