TORNAR

Uns 2.000 anoiencs han sortit de la llista de l'atur en un any i mig

A Igualada, la reducció situa els aturats en poc més de 2.500

economia
Dilluns, 5 juny 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Molt bones xifres, de nou, en el balanç de persones inscrites al Servei Català d'Ocupació a l'Anoia aquest mes de maig. Hi ha 246 persones que han trobat feina en el balanç del darrer mes de maig a la comarca.

El saldo del mes de maig de les persones que figuren registrades a les oficines de col·locació ha estat positiu a l'Anoia amb 246 persones inserides al mercat de treball. Ara mateix, hi ha 8.046 persones que cerquen feina a la comarca, de nou, uns registres de rècord en els darrers vuit anys després del daltabaix de l'hivern 2008-2009. La dinàmica positiva encetada a partir del 2013 i accentuada fa dos anys ha portat a una sensible reducció del número de desocupats. En a penes 17 mesos, s'ha passat de la línia dels 10.000 aturats a poc més de 8.000.

Treballadors dels plans d'ocupació de Montbui, l'any passatAra mateix, la taxa registral -càlcul fet en base al número d'assalariats i el d'aturats-, és inferior al 16%. Hi ha hagut reduccions molt importants en el balanç d'inscrits a Montbui, 50 persones menys, Vilanova, on són 36, o la capital, Igualada, on hi ha 81 persones que haurien trobat feina. Hi ha ara mateix poc més de 2.500 igualadins que cerquen feina, una xifra que també bat rècords positius des de 2008.


1 Comentaris

e

el sr ramon

les rambles dels castells

5 de juny 2017.13:04h

Respondre

Economia, economia, i economia , ¡ GRACIES SR CASTELLS!, VOSTÈ SI QUE EN SAP!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.