TORNAR

Els anoiencs inscrits a l'atur baixen a 8.341

És la xifra més baixa des de novembre de 2008

economia
Dijous, 4 maig 2017. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de mesos d'altibaixos en la reducció de la desocupació a la comarca, l'abril ha portat bones notícies. El balanç de persones reinserides és de 356, el millor del 2017 i això porta a les millors xifres d'aquesta dècada.

El mes que deixem enrere ha estat un dels més positius a nivell dels darrers anys en l'ocupació a l'Anoia. Més de 350 persones han deixat d'estar registrades a les oficines de Vilanova del Camí: és la millor xifra dels darrers mesos i deixa l'atur en 8.341 persones a la comarca. No hi ha dades millors des del novembre del 2008, quan la tendència era clarament negativa i l'ocupació queia a plom.

Un dels grups de joves que han pres part els darrers mesos en programes ocupacionals del Consell ComarcalLa recuperació és més palpable atenent a que s'ha reduït gairebé en un 30% els resultats d'atur que hi havia a principis del 2013, el moment més agut de la crisi i es retorna amb lentitud als índexs del 2008. A Igualada hi ha ara menys de 2.600 persones registrades en cerca de feina: el resultat és positiu en 120. A Piera, hi ha una cinquantena de persones registrades menys, les mateixes que a Vilanova del Camí. Queda veure ara els resultats que donarà aquest maig, un període que cada any acostuma a ser favorable en la reducció de l'atur.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.