TORNAR

Assessorament jurídic gratuït per a les empreses

economia
Dijous, 8 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Delegació a l’Anoia de la Cambra de Comerç posa en marxa a partir del 13 d'octubre un servei d'orientació jurídica al qual les empreses podran adreçar les consultes que tinguin relacionades amb la seva activitat econòmica i un advocat especialitzat els proporcionarà una primera aproximació i consell jurídic.

La delegació Anoia de la Cambra de Comerç

L’objectiu principal de la creació d’aquests punts d’Orientació Jurídica, adreçats a les persones físiques i jurídiques que ho sol·licitin, és proporcionar-los un primer consell orientador, relatiu a qualsevol qüestió o aspecte jurídic que se’ls plantegi en relació a la seva activitat econòmica.

En aquest servei no estarà inclosa la tramitació d’expedients, sinó que es proporcionarà un primer consell orientador.

Aquest servei es fonamenta i s’articula mitjançant dues propostes d’actuació:

- Sessions Informatives Col·lectives:

De forma col·lectiva i periòdica tant a les oficines de Barcelona com a les delegacions de la Cambra, es realitzaran unes jornades formatives sobre temes jurídics actuals i d’interès general que seran impartides per advocats especialitzats sobre el contingut de la jornada, a proposta del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

- Orientació Jurídica Personalitzada:

En base a les consultes jurídiques que els associats formulin a la Cambra i amb un criteri selectiu d’acord amb el seu contingut, hi haurà la possibilitat de que les empreses sol·licitants siguin ateses mitjançant visita concertada i personalitzada, per advocats especialitzats que el Col·legi d’Advocats de Barcelona posarà a la seva disposició, als efectes d’obtenir informació i assessorament sobre la qüestió que plantegin.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.