TORNAR
PUBLICITAT

La Botiga al carrer es trasllada al passeig Verdaguer

Igualada Comerç estrena nova ubicació en aquesta tradicional cita per tancar les rebaixes d’estiu

economia
Divendres, 1 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Botiga al Carrer estrena nou emplaçament: el Passeig Verdaguer. Igualada Comerç, entitat organitzadora, ha escollit aquest cèntric vial per ubicar els més de cinquanta comerços que participaran en la 42a edició d'un esdeveniment que serveix per tancar les rebaixes d'estiu i iniciar un nou curs comercial.

La Botiga al Carrer és un dels esdeveniments més importants organitzats per Igualada Comerç al llarg de l'any. Amb una trajectòria de 41 edicions i 21 anys d'història, és una de les iniciatives comercials d'aquest tipus pioneres i més populars del país.

Enguany, per primera vegada, els comerços participants en la Botiga al Carrer se centraran en un únic espai, que s'ubicarà al Passeig Verdaguer, entre els carrers de Santa Caterina i Sant Josep, "formant d'aquesta manera un eix comercial per excel·lència. S'ha valorat aquesta ubicació com la més cèntrica de la ciutat i com l'opció més accessible per a la majoria dels comerciants que hi volen participar. Tot això facilitarà bones compres en un ambient agradable", han explicat des de l'organització. Més de 50 comerços d'Igualada participaran en aquesta edició de la Botiga al Carrer, una iniciativa que, segons explica Igualada Comerç, "és una activitat promocional i tradicional quan els associats surten al carrer i places de la ciutat a vendre els seus productes. És l'oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. La Botiga al Carrer és una de les campanyes històriques que organitza l'entitat comercial igualadina. Durant aquest temps, l'activitat s'ha convertit en un dels símbols de la ciutat. És l'activitat comercial, promocional i la campanya amb més ressò exterior del comerç igualadí i és referència i trobada ineludible per a molta gent de pràcticament tot Catalunya.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.