TORNAR

Comencen les rebaixes d'estiu a Igualada

El diumenge dia 1 de juliol es donen per començades les rebaixes d’estiu d’Igualada

economia
Dijous, 28 juny 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Igualada Comerç informa que aquest diumenge, dia 1 de juliol, es donaran per començades oficialment les rebaixes d'estiu a la ciutat d'Igualada, període que finalitzarà el pròxim 31 d'agost.

Igualada Comerç informa que aquest diumenge, dia 1 de juliol està marcat com el començament oficial i recomanat del període habitual de rebaixes d'estiu a Catalunya i que finalitzarà el dia 31 d'agost. Des d'Igualada Comerç, assenyalen que "encara que la Llei del comerç, nova des de fa poc, permet oferir ja descomptes fora de l'estiu, la paraula rebaixes segueix sent molt important per al públic i una eina per atraure als possibles clients que reclament promocions".

L'associació comercial afegeix que "es preveu un inici de època d'estiu de rebaixes agressiu, amb uns descomptes que superaran en molts casos el 30%. Els primers dies, com cada any, són els més moguts ja que el gènere encara no està visualitzat i la gent es mou per anar a veure'l". Aquest mateix diumenge, coincidint amb el començament legal de les rebaixes, l'1 de juliol, tots els establiments de tot Catalunya podran obrir les portes al públic, casualment coincideix amb el primer dia festiu del període de rebaixes.

Xavier Figueres, actual president d'Igualada Comerç espera que les rebaixes d'estiu del 2018 siguin molt positives ja que el comerç ho necessita, aquest està en constant moviment i ningú sap realment com anirà al cap d'un temps. El factor climatològic, segons ell diu, és un dels punts més importants degut al clima i el bon temps fa que es pugui vendre la roba estacional adequada com diu el nom, a l'estació actual, l'estiu.

 Xavier afirma "no estem en contra de la normativa de comerç però realment sabem que ens està afectant, per això intentem oferir un model on els productes tinguin més qualitat, els preus millorin i poguem oferir un bon servei perquè al final no ens acabi afectant tan econòmicament i la gent valori aquest pas, com s'ha dit anteriorment, el comerç és canvi i per tan hem d'anar millorant el que està al nostre alcanç", per tan, el Xavier espera que les rebaixes d'estiu siguin positives tot hi aquest "problema" en que es troben les empreses a l'hora de realitzar aquest període.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.