TORNAR
PUBLICITAT

Les escoles d'Igualada s'informen sobre 'Les Professions del Futur' per tercer any

Diverses empreses col·laboren en un projecte que aquest trimestre visita l’Escola Pia i l’IES Milà

economia
Dijous, 14 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per tercer any, la Unió Empresarial s'acosta als centres escolars amb el programa 'Les professions del futur'. El programa compta amb la col·laboració d'una cinquantena d'empreses.

Cada curs escolar, la Unió Empresarial apropa la realitat i l'entorn empresarial a les escoles i instituts de l'Anoia amb el projecte social 'Les Professions del Futur'. Per mitjà de visites d'empresaris a les aules, els i les alumnes aprenen de primera mà quin teixit
industrial i empresarial hi ha a la comarca. D'aquesta manera, els més joves començaran a apreciar-lo i valorar-lo. En aquesta tercera edició, el segon trimestre escolar, l'Escola Pia  d'Igualada acollirà quatre sessions dirigides als i les alumnes de 4t d'ESO relacionades en competències de talent.

Moisés Bargués, a l'Escola PiaDe moment, s'ha comptat amb l'assistència de Moisès Bargués, formador i director de SATI Formació, empresa especialitzada en formació a mida i coaching empresarial i Laura Ravés, coach i fundadora de l'empresa HiHapiness. Properament, s'impartiran dues més al mateix centre educatiu.

El mes vinent, el 6 de març, l'IES Milà i Fontanals d'Igualada acollirà una altra píndola informativa impartida per Francesc Pua, gerent de Servisimó; i el proper 20 de març, l'Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt, serà escenari d'una altra  sessió de Les Professions del Futur, aquest cop, a càrrec de l'enginyer i escriptor, Màrius Mollà. 

El projecte ha estat molt ben rebut al teixit empresarial de la comarca. Més d'una cinquantena d'empreses anoienques s'han posat en contacte amb l'entitat, disposades a col·laborar amb aquest projecte social i oferint-se com a voluntàries per explicar als centres educatius què fa la seva empresa. El programa s'allargarà tot el curs i s'obre a tots els centres educatius i formatius d'arreu de la comarca de l'Anoia, i les escoles interessades poden inscriure's o bé a través de la patronal anoienca (UEA) o a través del programa AIRE del Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada. En l'actualitat, unes 50 empreses implicades en ensenyar el teixit industrial i empresarial als i les més joves de la comarca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.