TORNAR

L'Oficina de Captació d'Inversions de la MICOD obre un geoportal

Una eina que es complementa amb la ja existent dels Polígons dels Plans

economia
Dissabte, 29 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A partir d'ara, els ajuntaments d'Igualada, Castellolí i Jorba disposen d'un nou sistema d'informació dels seus polígons industrials, a través d'un Geoportal desenvolupat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i promogut per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD), amb l'objectiu de fomentar la promoció i dinamització de les àrees industrials d'aquest territori.

Posar al dia el coneixement dels polígons industrials és una de les tasques que urgeixen per elaborar propostes de millora que promoguin l'atracció i la localització d'activitat als PAE i impulsar la col·laboració d'operadors i empreses privades. La col·laboració, cooperació i intercanvi d'informació amb els operadors immobiliaris i la recollida i sistematització de la informació respecte de l'oferta de sòl i sostre industrial disponible i el teixit empresarial existent millorarà la qualitat de la informació disponible, fent possible el posicionament territorial de l'activitat econòmica en el Geoportal.

El geoportal: informació diàfana i precisa sobre el territoriA més, aquesta aplicació complementa el Geoportal dels Polígons dels Plans, desenvolupat prèviament per la UPIC, que cobreix els municipis de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt, de la Comarca de l'Anoia. El Geoportal, que serà accessible properament a través del web investcentercatalonia.cat, serveix per a mostrar la informació relativa a l'activitat econòmica, comercial, industrial i de serveis, d'un polígon d'activitat econòmica amb els emplaçaments geoposicionats. Permet utilitzar la informació com a eina d'anàlisis a través de la incorporació i visualització de diferents capes d'informació, en aquest cas, relatives als polígons d'activitat econòmica a la zona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.