TORNAR
PUBLICITAT

Rivisa amplia la planta de Montbui i planteja contractar entre 30 i 50 persones

El municipi anuncia que té més inversions industrials a punt d’arribar

economia
Dimarts, 13 juny 2017. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'empresa de tancaments metàl·lics ubicada a Santa Margarida de Montbui ha començat les obres per ampliar les seves instal·lacions. Els seus responsables van ser a Montbui aquest dilluns per donar a conèixer els seus projectes d'expansió. 

Amb una inversió total que es preveu entre 1,5 i 2 milions d'euros, Rivisa ampliarà el seu centre de producció a Montbui. Una ampliació que "com a mínim", segons el seu president, Jaume Riviére, significarà "entre 30 i 50 nous llocs de treball". La direcció de l'empresa va ser aquest dilluns a Montbui, junt a l'alcalde de la localitat, Teo Romero, per explicar els projectes d'expansió de l'empresa de tancaments metàl·lics que des del 2003 és a l'Anoia. Actualment, hi ha 120 persones empleades a la fàbrica. 

Les tanques metàl·liques fixes, principal línia de producció de RivisaEl batlle Teo Romero apunta que "en aquests nous llocs de treball, els montbuiencs i montbuienques tindran prioritat". Destaca que en breu hi haurà més anuncis d'implantació industrial.. L'alcalde ressalta que "tenim una centralitat envejable i un preu del metre quadrat molt competitiu". Remarca que aquestes ampliacions permetran seguir atenuant l'atur del municipi, molt alt encara, però que s'ha rebaixat des que en el moment crític de la recessió es va estar sobre els 1.400 desocupats. A dia d'avui, la xifra està sobre els 800.

Molt satisfet, el president Jaume Riviére anunciava que els plans de l'empresa a mitjà termini preveuen un salt encara més important en el número de treballadors i de producció, canvis que redundaran favorablement a Montbui "que ja és casa nostra". L'empresa té una facturació que ronda els 30 milions d'euros anuals i ha aconseguit mantenir els llocs de treball durant la crisi: el 2008, a l'inici de la davallada econòmica, hi havia empleats uns 80 treballadors. Riviére presumeix que "malgrat la mecanització" s'han creat nous llocs, en especial en l'àmbit logístic. Una bona part d'aquest increment ha vingut de la demanda de tanques metàl·liques en infraestructures ferroviàries.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.