TORNAR

El Sopar de la UEA es farà a l'IES Milà amb un menú elaborat per David Andrés

El convidat en aquesta edició serà el conseller Josep Rull

economia
Dimecres, 14 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dimarts es donava a conèixer com serà el 17è Sopar de la Unió Empresarial de l'Anoia. Un acte que, aquest 2017, comptarà amb Manel Fuentes com a conductor i amb David Andrés posant el valor afegit als fogons.

S'ha desvetllat el menú de la 17ena edició del Sopar Empresarial de l'Anoia que se celebrarà el dia 6 de juliol en un escenari inusual i diferent com és l'Institut Milà i Fontanals. Amb aquest marc acadèmic de fons el món empresarial vol reforçar la importància de la formació en l'àmbit laboral i apropar el món empresarial als joves. Amb Una elecció per posar l'accent en que cal esmenar "el desajust actual entre l'oferta i la demanda de professionals qualificats". En aquest sentit, segons paraules del president Blai Paco, "des de l'entitat volem apropar-nos als joves per què coneguin l'especialització empresarial de la comarca i les oportunitats laborals que ofereix el territori".

En els darrers anys, la falta de professionals és una de les necessitats detectades ens els diferents fòrums empresarials i recollida en el document econòmic que la UEA va presentar el mes de febrer sota el títol: "Empresa i Progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l'Anoia 2016". El lema del sopar és propositiu, 'L'actitud d'avui, millora el demà'. Com és tradició en el transcurs de la nit s'entregaran els Premis UEA per distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l'any anterior. Els premis inclouen vuit  categories que es diferencien entre: Premis UEA i Premis en col·laboració amb altres entitats i institucions. Els Premis UEA inclouen cinc categories: el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l'empresa innovadora, a la Institució, i el premi al compromís social de l'empresa. Tres d'aquests guardons compten amb el patrocini de Mútua General de Catalunya, Grup Servisimó, i La Caixa.

Sobre els premis en col·laboració hi ha tres tipus de reconeixements: el Premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el Premi Campus Motor Anoia i, per últim, el premi a la millor estratègia de comunicació, que s'atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. S'esperen unes 450 persones, comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a més de diverses autoritats locals, empresaris i directius d'arreu de l'Anoia i comarques veïnes. L'encarregat de conduir l'acte central del Sopar serà el periodista Manel Fuentes que amenitzarà la vetllada amb el seu toc d'humor personal. La dissetena edició de la nit empresarial de l'Anoia també comptarà amb un menú elaborat i creat per a l'ocasió de mans de David Andrés, xef del restaurant Somiatruites, cap de cuina de l'ABaC, i un dels 30 joves més influents del món segons la revista Forbes.

El Sopar es desenvoluparà en tres escenaris diferents per tal de facilitar el networking i la relació entre els assistents: primer la benvinguda amb copa de cava networking,
després el sopar asseguts per permetre lligar relacions empresarials i, finalment la copa en format chill-out networking. La data límit per a formalitzar les inscripcions és el dia 30 de juny.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.