TORNAR

L''speaker' Mònica Mendoza serà la ponent d'un seminari de vendes a la UEA

Un seminari adreçat a personal dels departaments comercials

economia
Dissabte, 19 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una figura molt coneguda en el món acadèmic i empresarial en matèria de vendes, Mònica Mendoza, serà a la Unió Empresarial de l'Anoia el 12 de febrer. La convidada parlarà de 'Tècniques de Tancament de Vendes'. 

Amb l'objectiu de retenir el talent a la comarca, la Unió Empresarial organitza nous cursos de formació a les empreses i als i les treballadores de la comarca. En aquest cas, un nou seminari enfocat, aquest cop, al tancament de vendes. Aquest curs serà impartit per Mònica Mendoza, una de les conferenciants més sol·licitades en temes d'estratègia comercial i vendes, speaker internacional i nomenada com una de les Top 100 Conferenciants més importants a Espanya.

La ponent, Mònica MendozaMendoza és la Directora General de la Consultoria de Vendes Energivity Consulting SL, i en aquest sentit, a través de 'Tècniques de Tancament de Vendes' oferirà la seva experiència i expertesa en aquest àmbit. Mendoza és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Programa en Direcció de Vendes per EADA i de Creixement d'empreses per IESE. Sales Trainning per Dale Carnegie i Certificada com Coach Comercial per CIE Barcelona. A més, actualment és professora associada a l'escola de negocis ESADE (Executive Master en Màrqueting i Vendes) i professora oficial del Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) i autora de diversos llibres.

El seminari s'adreça a personal del departament comercial i brindarà les eines i els coneixements per tal de ser més eficients en l'activitat comercial i perquè els assistents a la formació siguin capaços de provocar compromisos en l'altra part negociant. El programa de formació inclou diversos temes com quina és la situació actual del mercat, quines són les motivacions de compra reals, quines són les fases de la venda, nocions bàsiques d'un CRM, com  fer visites comercials eficients, com aplicar 7 tècniques de tancament total (sense que el client se senti pressionat), entre altres. Aquesta nova formació tindrà lloc el proper dimarts 12 de febrer i tindrà una durada de 8 hores: de 9 a 2 i de 3 a 6. Les inscripcions a: formacio@uea.cat / 938052292


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.