TORNAR
PUBLICITAT

La UEA anuncia un segon Fòrum Empresarial centrat en evitar la fuga de talent

Joan Maria Morros serà el presentador del Fòrum

economia
Dissabte, 24 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Convertir l'Anoia en un 'hub' de talent. Aquest és un dels objectius que es marca la Unió Empresarial per revertir la situació actual i organitzarà un fòrum empresarial per debatre quines línies estratègiques seguir.

La UEA posarà a debat una de les preocupacions manifestades pels empresaris del territori, que es manté latent, i sobre la qual hi ha un ampli consens: la dificultat per trobar personal especialitzat, és a dir, Talent. Amb el nom de 'Talent, capital Anoia', la UEA organitza la segona edició del Fòrum Empresarial amb l'objectiu de posar sobre la taula algunes de les causes, factors directes i indirectes que evoquen a aquesta situació, analitzar els motius, fer reflexionar, i plantejar idees i actuacions futures per avançar, com a societat, cap a una Anoia que pugui ser, encara més, capital de talent. El Fòrum Empresarial de l'Anoia tindrà lloc a l'Ateneu el dia 17 d'abril a 2/4 de 7 i preveu l'assistència d'empresaris, responsables de recursos humans, de centres d'ensenyament, joves, agents econòmics i socials de la comarca, i diverses autoritats polítiques.

Paula Arias, secretària general, i Blai Paco, president, en la presentació del FòrumUn acte en el que s'exposarà el tema del Talent, s'analitzarà, es debatrà, i es proposaran algunes accions de futur per afrontar els reptes que tenim com a comarca, des de punt de vista de les empreses, les famílies, l'administració, etc. i portar-les a terme. També es presentarà un informe econòmic, elaborat per la patronal anoienca, on es plasmen les dades més rellevants sobre el context econòmic en relació al talent obtingudes a partir de les aportacions i reflexions dels participants ens els fòrums realitzats aquest any, des d'empresaris, joves, responsables de recursos humans, ETT's empreses de selecció de personal, sindicats, serveis d'ocupació comarcals... i també a partir de dades d'informes econòmics i anàlisis estadístiques d'àmbit nacional i comarcal.

De nou, Joan Maria Morros, cap d'informatius de Rac1, presentarà el Fòrum, que també inclourà una taula rodona sobre nous models de gestió de persones amb representants d'empreses anoienques i responsables de plataformes de recursos humans com Linkedin, i es tancarà amb la ponència conjunta de Jaume Gurt, motivador d'equips, i David Tomàs, cofundador i director de l'empresa més feliç, que posaran el punt de reflexió al voltant del tema del talent. L'acte, organitzat per la UEA, és obert a tothom però es demana inscripció prèvia a la pàgina web www.uea.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.