TORNAR
PUBLICITAT

La UEA llança un programa sobre direcció de projectes

Un programa de 60 hores amb sessions l’octubre i el novembre

economia
Divendres, 20 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un 'target' de directius i gerents d'empreses, i de perfils tècnics i professionals amb responsabilitats generals, aquesta tardor arrencarà un curs sobre direcció de projectes. Una iniciativa impulsada per la patronal igualadina que ja ha col·laborat en programes de direcció amb escoles com EADA. 

A partir del 4 d'octubre i fins el 29 de novembre, la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia acollirà les sessions del programa de direcció de projectes que estrena la patronal anoienca. El programa té una durada total de 60 hores, amb les classes que s'impartiran dimarts i dijous de 5 a 9. Segons la UEA "El programa comptarà amb un excel·lent quadre docent gràcies a la seves reconegudes trajectòries professionals i les seves àrees de coneixement".L'

L'impuls d'aquest programa és que "les organitzacions han descobert en aquesta disciplina la clau per fer que els objectius esdevinguin una realitat". "Conscients que el Project Management és una de les més importants capacitats empresarials", la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) llança un programa sobre la Direcció de Projectes". Afirmen que és una aposta "per la competivitat de les empreses i, per tant, en la formació especialitzada per als seus directius i treballadors".

El programa parteix de la diagnosi de la situació de les empreses i organitzacions i, per tant, "com a resposta a la demanda de les empreses del territori anoienc. Qualsevol empresa requereix conèixer i aplicar les tècniques de gestió de projectes Per a moltes empreses i organitzacions, la gestió de projectes constitueix indiscutiblement la naturalesa del seu servei, i el domini de les metodologies de Project Management forma part del seu 'core business'". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.