TORNAR

Àuria Fundació organitza un nou Curs de Tècniques de Magatzem i Logística

Espai patrocinat per

Sector emergent per a persones en situació de vulnerabilitat i dificultats d’accés al treball

Empresa
Divendres, 31 agost 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ja estan obertes, a través del web d'Àuria Grup, les incripcions per a la quarta edició del Curs de Tècniques de Magatzem i Logística. A través d'aquest portal els interessats també poden inscriure a la sessió informativa que es durà a terme el proper dimarts 18 de setembre, en la qual s'explicaran els detalls d'aquesta fromació gratuïta molt reclamada pel teixit empresarial i idònia  per a persones aturades que vulguin inserir-se laboralment.

El Servei d’Inserció d’Àuria Fundació, Punt Formatiu Incorpora de La Caixa, organitza un nou curs gratuït de Tècniques de Magatzem i Logística, adreçat a persones aturades o que vinguin de situacions de vulnerabilitat, dificultats d’accés al mercat de treball ordinari i amb dificultat per accedir a altres tipus de formacions. El nou curs s’iniciarà el 24 de setembre i es donarà per tancat l’11 de desembre amb pràctiques incloses. Els interessats han d’estar actualment en situació d’atur i disposar de carnet de conduir.

L’objectiu del curs es adquirir els coneixements i actituds necessàries per realitzar tasques de recepció, control i ubicació de mercaderies, així com realitzar tots els registres necessaris en la gestió d’un magatzem. Ja s’ha obert el període de preinscripcions, requisit imprescindible per accedir a la selecció. Àuria organitza una sessió informativa per al 18 de setembre, on es detallaran els continguts que inclouen mòduls tècnics, generalistes, de competències transversals i pràctiques no laborals en empreses del sector.

La sessió informativa es realitzarà a Can Pasqual, al carrer Cavallers 26 del municipi d’Esparreguera, amb la voluntat d’apropar aquesta oferta formativa al Baix Llobregat Nord. Una ubicació que permet accedir a ofertes laborals dels municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa i Sant Esteve de Sesrovires, però també a municipis anoiencs com Igualada, Masquefa o Piera.

Aquesta és la quarta edició que Àuria Grup organitza aquest tipus de formacions, gràcies als bons resultats d’inserció de les tres edicions anteriors, amb un índex del 52% d’ocupació en les formacions generalistes i del 88% en formacions a mida per a l’empresa Carreras, i de l’emergència d’un sector creixent amb una ocupació a l’alça.

Àuria Grup

Àuria és un grup empresarial de l’economia social sense ànim de lucre que aglutina les empreses i entitats com Àuria Cooperativa, la Fundació Privada Àuria, Fundació per la Inclusió Laboral Àuria i altres cooperatives de segon grau com Moltacte, Àuria Empresa d’Inserció i altres marques com Àuria Cosmètics. Àuria Grup factura cada any més de 15 milions d’euros. Àuria aglutina més de 1.400 persones de base social i amb més de 600 professionals és la primera empresa de la comarca en nombre de treballadors. Compta amb una superfície industrial de 9.000 m2, a banda de l’edifici de serveis on s’ubica la Fundació Privada Àuria i 10 llars residències arreu d’Igualada. La massa social aglutina més de 1.400 persones entre socis, usuaris, voluntaris i famílies.


1 Comentaris

L

Laia flores

Esparreguera

20 de setembre 2018.10:32h

Respondre

Informació del curso de almacen

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.