TORNAR
PUBLICITAT

El Clúster del Motor rep el premi empresarial del Campus Motor

Espai patrocinat per

El CIAC treballa en la promoció del centre amb seu a Castellolí

Empresa
Dimarts, 11 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equipament ubicat a Castellolí és una de les apostes més importants en el redreçament econòmic de la comarca. La consolidació del Campus com a seu del desenvolupament del 'connected car' ara és una de les metes principals. La direcció de l'equipament va voler reconèixer el suport del clúster al sector de l'automoció i la implicació a la comarca de l'Anoia.

L'equipament del Campus Motor atorgava dijous el seu premi anual al Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) en el mar del sopar del sopar de l'empresari de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA). El jurat del premi considera el CIAC mereixedor d'aquest reconeixement per la seva gran tasca de suport al sector de l'automoció i per la seva implicació a la comarca de l'Anoia i amb el Campus Motor Anoia.

El president de la UEA, Blai Paco, durant el discurs del soparEl CIAC és una associació sense ànim de lucre oberta a les empreses vinculades al sector automoció i que tinguin activitat R+D+I. El seu propòsit principal és reforçar la competitivitat del sector de l'automòbil com a motor de l'economia catalana. Amb aquest premi el Campus Motor Anoia vol reconèixer també l'evolució que ha fet el CIAC des del moment de la seva constitució, al 30 d'abril de 2013, fins a l'actualitat. El clúster compta amb més de 150 empreses vinculades al sector adherides, que facturen en el seu conjunt una xifra superior als 20 milions d'euros i ocupen més de 40.000 persones.

En aquesta edició el jurat el formaven el president del Consell, Xavier Boquete, el representant la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Oriol Marcè, el representant de l'Ajuntament de Castellolí, l'alcalde Joan Serra, de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Mas, , del Moto Club Igualada, Enric Ruiz, i, finalment, el president de la UEA, Blai Paco. De fet, Joan Serra, conseller del Campus Motor Anoia, s'ha reunit recentment amb el president del CIAC Vicenç Aguilera per compartir visions sobre els diferents projectes que estan duent a terme des del centre anoienc a què el CIAC dóna suport, com l'Anoia Connected Car LivingLab i el Repte Connected Car, i de diferents projectes de futur a la comarca. El premi Campus Motor Anoia distingeix cada any una persona o empresa destacada per la seva acció d'impuls i promoció del sector del motor. El guanyador de l'edició anterior va ser el pilot Jordi Viladoms.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.