TORNAR
PUBLICITAT

El Fòrum Empresarial de la UEA a Piera reclama la millora urgent de la connexió ferroviària

Espai patrocinat per

S’hi van aplegar una vintena d’empresaris de diversos sectors de l’economia

Empresa
Dissabte, 24 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'aprofitament de la situació geogràfica de Piera i millorar les connexions amb altres pols econòmics va ser un dels temes que es van tractar en la trobada de la Unió Empresarial amb els emprenedors de la zona. Un altre de les qüestions que es van tractar va ser la manca de personal especialitzat.

Una vintena d'empresaris de sectors econòmics diferents de Piera es van reunir en el marc del Fòrum Empresarial UEA. En la trobada es van posar en comú els temes que preocupen als empresaris del territori que bàsicament es van centrar en la necessitat de millorar la xarxa de comunicacions de la zona, especialment les connexions amb Igualada i Martorell. La millora de les comunicacions per tren, entre Igualada i Barcelona, també creuen que és un tema que caldria activar i resoldre el més aviat possible.

Tot i això, es va destacar la bona ubicació estratègica de Piera i el preu competitiu del sòl industrial. La manca de personal especialitzat va ser un altre dels temes que van coincidir a tractar els assistents, especialment pel que fa a personal del sector del metall. Un tema que es podria resoldre amb una formació adequada i adaptada a les necessitats de les empreses, segons van opinar els presents al dinar. També es va parlar de les noves tecnologies i Internet, una assignatura encara pendent en alguns municipis de l'Anoia Sud on la velocitat de la xarxa és molt baixa.

Tots els assistents van coincidir en destacar també la manca de visibilitat de l'Anoia Sud, com un territori sovint oblidat i amb poca projecció comarcal. El fòrum de Piera és el darrer de 2016. Al llarg de l'any la UEA ha organitzat Fòrums territorials i sectorials per escoltar als empresaris, les seves necessitats i posar en comú temes que preocupen. Aquesta iniciativa permet actuar amb la màxima proximitat i per tant detectar les necessitats de les empreses i mancances del territori que, un cop analitzades, ens donarà com a resultat els principals eixos estratègics que han de repercutir en la millora de la competitivitat de les nostres empreses. Les conclusions finals dels Fòrums es presentaran en un acte obert el proper mes de febrer.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.