TORNAR

Igualada obre el termini per demanar ajudes a les empreses creades el 2016

Espai patrocinat per

Per segon any, s’inclouen també aquelles creades en forma de cooperativa

Empresa
Divendres, 5 maig 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El termini s'obre el 15 de maig i es tanca el 9 de juny. Cal haver fet una inversió mínima de material d'uns 3.000 euros.

L'Ajuntament d'Igualada obre novament la línia d'ajuts per empreses de nova creació incloent també, per segon any consecutiu, aquelles constituïdes sota la forma jurídica de societat cooperativa. Els ajuts estan dirigits a les empreses que hagin estat creades durant el 2016. A banda d'haver-la donat d'alta durant l'any anterior i haver formalitzat una contractació laboral com a mínim, per a poder optar a aquestes subvencions cal complir altres requisits com ara haver invertit en immobilitzat material un mínim de 3.000 euros i acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera.

La quantia totalde la subvenció s'establirà segons la puntuació total obtinguda per cada beneficiari, amb un import mínim de 1.500 euros. El termini de sol·licitud romandrà obert entre el 15 de maig i el 9 de juny de 2017 i les bases de la convocatòria, informació i formularis corresponents ja es poden trobar al web tramits.igualada.cat. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb Ig-nova Tecnoespai al 93 803 65 55 o a ignovatecnoespai@aj-igualada.net, o bé amb Ig-nova Empresa al 93 805 04 09 o a ignovaempresa@aj-igualada.net.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.