TORNAR
PUBLICITAT

Miquel i Costas planteja construir un nou magatzem a Capellades

Espai patrocinat per

La paperera farà inversions també a la Pobla de Claramunt

Empresa
Dissabte, 24 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup paperer Miquel i Costas té previst en el pròxim bienni inversions per un valor de 60 milions d'euros. En aquest pla d'expansió s'hi inclou tenir més presència a la nostra comarca.

Aquesta setmana, Miquel i Costas, firma catalana amb presència a l'Anoia a través d'algunes de les seves filials, MB Papeles Especiales, ha presentat els balanços de l'anterior exercici i les seves previsions d'expansió de cara al proper bienni. En aquests resultats, la paperera exposa que les vendes s'han elevat a 227 milions d'euros i els guanys nets s'han situat en 34,2 milions. En aquestes xifres hi juga un rol central la nau de Terranova Papers a la Pobla de Claramunt que funciona a plena capacitat des d'aquest gener de 2017. La direcció repartirà la partida d'inversions a diverses plantes, entre elles la poblatana, però també en la construcció d'un nou magatzem de la companyia a Capellades.

Un dels equips industrials de Terranova Papers, a la PoblaEl total del volum d'aquestes inversions es xifra en uns 60 milions d'euros, dels quals "un 10% serà en polítiques d'I+D". L'empresa incideix que aquests propers anys "es farà una gran aposta en sostenibilitat". Les tipologies de paper que fabrica Miquel i Costas són, sobretot, per a productes industrials, indústria gràfica i tabac. 

A l'Anoia, la tradició del paper es remuntat a molts segles enrere i s'ha mantingut viva, també ara reivindicant els vells molins com a atractiu turístic. El sector, junt amb el disseny gràfic i el packaging, representa vora el 20% del teixit industrial de la comarca. Les empreses punteres del sector facturen en el seu conjunt un total que frega els 140 milions d'euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.