TORNAR
PUBLICITAT

Una quarantena de persones assisteixen al taller de CaixaBank per a restauradors

Espai patrocinat per

Una sessió d’un programa de solucions financeres per a petits negocis i microempreses

Empresa
Dimecres, 15 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el marc d'una de les línies de negocis de Caixabank, adreçada als petits empresaris i autònoms, l'entitat feia aquesta setmana una sessió d'assessorament per a professionals de la restauració. La iniciativa inclou promocions per contribuir a l'impuls del consum local i el foment dels pagaments electrònics en el sector hoteler.

L'entitat CaixaBank va organitzar una sessió de treball a Igualada adreçada als restaurants i bars de la població. La jornada, a la qual han assistit 40 empresaris de la
restauració, tenia l'objectiu d'"aportar solucions de gestió, finançament i protecció als bars i restaurants de la comarca de l'Anoia". La iniciativa s'emmarca dins del programa CaixaNegocis de CaixaBank, mitjançant el qual l'entitat financera reforça la seva relació amb els autònoms i les microempreses.

La sessió, celebrada a IgualadaCaixaNegocis Restauració dóna eines per a la gestió, finançament i protecció als professionals i ofereix l'atenció per part d'un gestor especialitzat, qui disposa de dispositius mòbils per a oferir assessorament financer al negoci del client. Així mateix, "els clients de CaixaNegocis tenen un canal exclusiu de comunicació a través del 'Mur' per a comunicar-se amb el seu gestor contínuament".

La línia de treball engloba una sèrie de promocions per a impulsar el consum local i ajudar a fomentar els pagaments electrònics en el sector hoteler i restaurador. Durant el transcurs de la sessió es va fer una demo amb una TPV Tablet, amb l'objectiu de demostrar que es pot millorar d'una manera molt significativa l'eficiència del negoci, oferint serveis de valor afegit que els hi permetran incrementar els seus ingressos, captar i fidelitzar als clients.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.