TORNAR

Valoració positiva del Passeig com a nou escenari de la Botiga al Carrer

Espai patrocinat per

Igualada Comerç mostra la seva satisfacció inicial per la nova ubicació

Empresa
Diumenge, 3 setembre 2017. 12:01. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dissabte, els comerciants d'Igualada han tret, una vegada més, els seus estocs al carrer per tancar la temporada de rebaixes i iniciar un nou curs. La 42a edició de La Botiga al Carrer s'ha dut a terme amb una important novetat: els establiemnts s'han unifivcat en un únic eix, ubicat al passeig Verdaguer. Igualada Comerç, a través de Xavier Figueres, ha valorat positivament aquest canvi.

Xavier Figueres, d'Igualada Comerç, ha explicat a l'AnoiaDiari que "tot i que encara és aviat per fer una valoració general, perquè al llarg de la setmana volem contrastar i compartir la informació, les dades i les sensacions amb els comerciants, sí que podem dir que les percepcions són positives, estem satisfets. Hi va haver bon ambient, una bona afluència de gent i un bon nivell de vendes".

Després de 41 edicions, La Botiga al Carrer es va unificar per primera vegada en un espai, al Passeig Verdaguer. Figueres remarca que "d'aquesta manera volíem agrupar l'oferta i crear un circuit potent. Inicialment es volia fer a la Rambla, però per qüestions de mobilitat, no podíem ocupar tot l'espai que necessitem, que són uns sis-cents metres lineals aproximadament. Per aquest motiu vam decidir fer-ho al Passeig. És cert que, malgrat que hi va haver una bona afluència, sí que hi va haver algun moment en què al centre potser hi va haver menys moviment. És un tema que hem d'analitzar els pròxims dies, insisteixo, parlant-ne amb els comerciants".

Figueres també destaca que "hi ha molts establiments que, per la seva logística, necessiten ubicar-se davant del seu comerç, per això hi ha hagut uns 60 comerços que es van ubicar al Passeig i una trentena que ho van fer al carrer però davant del seu aparador". En aquest sentit, Xavier Figueres afirma que "és interessant mantenir aquest model, en el qual convisquin les dues opcions".


2 Comentaris

x

xavi garcia

igualada

4 de setembre 2017.16:02h

Respondre

“Xavier Figueres, ha valorat positivament aquest canvi”
Jo li preguntaria el perquè s’ha de pagar 70€ a l’ajuntament per les carpes i en canvi , s’han acceptat 63000€ per el TICKDI,... Llegir més els botiguers i la junta semblem atontats. Aquesta junta el que ha de fer es dimitir. L’any que be podeu fer la botiga al carrer al llarg de l’anella verda. Mes que una junta de la UBIC sembla la l’ajuntament comerç.

L

Lluïsa

Igualada

4 de setembre 2017.08:42h

Respondre

41 edicions de La Botiga al Carrer????

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.