TORNAR
PUBLICITAT

La Unió Empresarial augura un 2017 amb una millora del clima econòmic

Espai patrocinat per

La recepció nadalenca de la patronal de l’Anoia reuneix a 100 persones

Empresa
Dijous, 15 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els empresaris de la comarca miren el 2017 amb clau optimista. La patronal anuncia un acte el proper mes de febrer on es donaran a conèixer les conclusions dels diferents fòrums sectorials que s'han celebrat el 2016. El president Blai Paco remarca que "la cooperació i la col·laboració és l'eina d'èxit".

La UEA va celebrar la recepció de Nadal a la seva seu acompanyada d'un centenar de persones entre representants del món econòmic, social i polític. El president Blai Paco en el seu discurs nadalenc va destacar el "bon moment empresarial de l'Anoia i la seva important aportació al teixit productiu de Catalunya". Va valorar el 2016 com un bon any, un any de millora, encara que discreta, i va augurar un 2017 molt millor econòmicament, amb bones perspectives de futur.

Un centenar de persones van assistir a l'actePaco va anunciar la celebració d'un gran acte, inèdit a la comarca, el proper mes de febrer en què es donaran a conèixer les conclusions dels fòrums empresarials sectorials i territorials que s'han celebrat durant tot aquest any, on s'exposarà la situació econòmica de la comarca i les necessitats dels diferents sectors econòmics. En el discurs el president de la UEA va assegurar que pel proper any l'entitat seguirà el camí iniciat aquest 2016, amb l'aposta pels fòrums empresarials i sectorials, i sobretot continuarà treballant conjuntament amb els empresaris, entitats, centres formatius i l'administració pública, i és que per Blai Paco "la cooperació i la col·laboració és l'eina d'èxit".

El president Blai Paco, al costat de l'alcalde Marc CastellsL'alcalde Marc Castells també va parlar de la bona feina conjunta remarcant "l'enfortiment de les complicitats entre el sector públic i el sector privat", una feina
que dóna i donarà els seus fruits ben aviat. L'acte de la recepció de Nadal va finalitzar amb un brindis col·lectiu per desitjar bones festes i un feliç any nou a tothom. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.