TORNAR
PUBLICITAT

Calaf incrementa en un 60% la partida destinada a beques escolars

Les sol·licituds per a la beca s’han de presentar del 22 de maig al 2 de juny

ensenyament
Dissabte, 13 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La dotació creix i s'amplia també el públic de la convocatòria als joves que fan l'ESO. Les sol·licituds per optar a les beques s'hauran de presentar entre el 22 de maig i el 2 de juny a l'Ajuntament de Calaf.

Calaf tindrà més dotació per a les ajudes a alumnes de famílies desafavorides. L'Ajuntament ha obert una convocatòria per sol·licitar una beca per a alumnes de famílies amb pocs recursos, on hi destina 6.500 euros. Així, els  incrementa un 60% respecte l'actual curs. L'ajut es destinarà a l'adquisició de llibres i material escolar per al proper curs 2017-2018 i per primera vegada hi poden optar els estudiants de secundària (ESO).

Els requisits per prendre part en la convocatòria cal estar empadronat a Calaf i estudiar educació infantil, primària o secundària en un dels dos centres del municipi. Els pares o tutors hauran de presentar la sol·licitud per optar a la beca a l'Ajuntament de Calaf entre el 22 de maig i el 2 de juny. La resolució dels ajuts es donarà a conèixer el 19 de juny a través dels dos centres educatius de Calaf i de l'Ajuntament.

La quantitat d'aquestes prestacions municipals es determinaran per la suma de les valoracions econòmiques i socials segons els criteris establerts en les bases de la convocatòria. Segons els resultat de les valoracions, els ajuts podran representar entre un 15% o un 50% del cost total dels llibres i material, amb un màxim de 250 euros per família. A banda, segons el número de sol·licituds rebudes i de la seva resolució, es podrien retocar aquests percentatges amb l'objectiu d'afavorir el màxim de persones possible. La Junta de Govern Local ha aprovat, en la sessió d'aquesta setmana, les bases de la convocatòria d'ajuts que ja es poden consultar al web de l'Ajuntament de Calaf.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.