TORNAR
PUBLICITAT

El Campus Universitari d'Igualada obre les seves portes

El dissabte 5 de maig, Jornades de Campus Oberts dirigides a pares, mares i estudiants

ensenyament
Diumenge, 29 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El dissabte 5 de maig el Campus Universitari Igualada-UdL celebra unes Jornades de Campus Obert, adreçades a estudiants i pares i mares, que podran conéixer de primera mà l'oferta formativa del centre, tant en el camp de l’enginyeria com en el de la salut.

Pel que fa als interessats en els estudis en l’àmbit de l’enginyeria podran conèixer el Campus, les seves instal·lacions, el professorat i els serveis el dissabte el matí en un dels dos torns que s’han habilitat per fer les visites: a les 10 h o a les 12 h. És per això que es requereix inscripció prèvia a través de la web del Campus. Els estudis de la branca de l’enginyeria que s’imparteixen al Campus Universitari Igualada-UdL són el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el nou grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, un grau en formació dual, és a dir, on l’estudiant fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral alhora que es forma a les aules, i té una durada de tres anys. Finalment, en l’àmbit de l’enginyeria, el Campus Igualada-UdL ofereix també el màster universitari en Enginyeria del Cuir, un màster únic a Europa.

D'altra banda, pel que fa als estudis en l’àmbit de la salut, la jornada començarà a les 10h al Campus Universitari Igualada-UdL amb una explicació dels estudis que s’ofereixen –el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia–, i una visita a les instal·lacions del Campus. A les 12h es durà a terme una visita al centre de simulació en salut 4D Health, situat al passeig Verdaguer d’Igualada, el centre on els estudiants fan part de les seves pràctiques clíniques i simulacions. A les 13h finalitzarà el recorregut. Per tal de poder assistir a la Jornada de Campus Oberts pels estudis en salut cal inscriure’s abans del 2 de maig a través de la web.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.