TORNAR
PUBLICITAT

Un estudi xifra que el 100% dels estudiants de l'Escola d'Enginyeria d'Igualada troben feina

El 67% de graduats en Organització Industrial ja tenien feina abans d’acabar els estudis

ensenyament
Dimecres, 29 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La setmana passada l'Escola d'Enginyeria d'Igualada i el conjunt del Campus Universitari van tenir estand propi al Saló de l'Ensenyament. Els responsables de l'equipament educatiu igualadí ressalten la projecció laboral i ocupabilitat que aconsegueixen els alumnes que hi cursen els estudis.

La totalitat dels alumnes que el curs 2015-2016 van estudiar enginyeria al Campus Universitari d'Igualada tenen feina. Són dades de l'estudi sobre inserció laboral dels exalumnes que ha portat a terme l'Escola d'Enginyeria d'Igualada (EEI), adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya. Pel que fa als graduats en Enginyeria Química, el 64% dels exalumnes manifesta que abans d'acabar la carrera ja treballaven, el 27% van aconseguir la seva primera feina només un mes després d'acabar els estudis, i el 9 % restant van trobar feina en menys de sis mesos. Les xifres són similars en el cas dels graduats en Organització industrial: el 67% va trobar feina abans d'acabar els estudis i el 33% restant ho va fer abans de sis mesos.

Una de les estudiants del Campus Universitari, al laboratoriÉs un immillorable índex d'ocupació laboral. Aquestes dades, a més de la possibilitat de fer pràctiques en empreses durant la carrera, és un dels actius de l'EEI que s'ha difós al Saló de l'Ensenyament que s'ha celebrat a Barcelona, on s'ha donat a conèixer la seva oferta formativa. Pels responsables de l'EEI, el percentatge es deu al fet que "la formació es fa tenint molt present les necessitats de les empreses, i a la col·laboració constant i el vincle permanent entre empreses i universitat".

Juntament amb els graus en Enginyeria Química i en Organització Industrial, l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, dins el Campus Universitari, també s'imparteix l'ADE Industrial impulsat per la UPC i la UOC (una doble titulació de Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Grau en Administració i Direcció d'empreses), i un Màster Universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa. El Campus Universitari d'Igualada també imparteix un Grau en Infermeria i un Doble Grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, a més de diversos postgraus impulsats per la UPC, la Universitat de Barcelona, Eada Business School i la Unió Empresarial de l'Anoia.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.