TORNAR

La Gaspar ofereix un nou servei d'Assessorament i Reconeixement (AiR)

L’objectiu d’aquest servei, és fer visible el coneixement dels aspirants i els proporcioni un itinerari acadèmic de futur

ensenyament
Dilluns, 22 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar s'ha sumat a la xarxa de centres educatius relacionats amb els ensenyaments de formació professional per oferir un nou servei, impulsat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per oferir assessorament i reconeixement acadèmic dels aprenentatges d’estudis professionals d’arts plàstiques i disseny per la seva correspondència amb l’experiència laboral.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar ofereix aquest nou servei per proporcionar suport per detectar les competències adquirides a través de l’activitat professional o en activitats socials, acreditar-les i proporcionar un itinerari formatiu per obtenir la titulació acadèmica corresponent als interessos, motivacions, capacitats i aptituds dels aspirants.

L’objectiu d’aquest servei, és fer visible el coneixement dels aspirants i els proporcioni un itinerari acadèmic de futur. És un servei dirigit a persones majors d’edat que disposen de competències professionals i volen obtenir un reconeixement en el món acadèmic, la qual cosa els proporciona, a més, la possibilitat de seguir formant-se a través d’un itinerari formatiu d’acord amb els seus interessos i possibilitats.

L’escola ofereix una convocatòria per poder accedir a aquest servei d’octubre a febrer (sol.licitud del servei: del 22 al 30 d’octubre de 2018).

Per a obtenir més informació consulteu el web de l'escola  LaGaspar on teniu la informació dels tràmits que cal fer i de la documentació que cal aportar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.