TORNAR

L’Institut Milà i Fontanals assoleix el reconeixement de l’excel·lència educativa, l’e2cat

El centre, un dels 21 de Catalunya amb aquesta distinció

ensenyament
Dissabte, 11 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Institut Milà i Fontanals se situa en primera línia educativa després que el passat 30 maig assolís la certificació e2cat otorgada per Qualicat, l'Associació Catalana per a l'Excel·lència formada per professionals i organitzacions, tant públiques com privades, compromeses en la difusió, el desenvolupament i la millora de les metodologies de la qualitat i l'excel·lència. Al terrirori català hi ha 21 centres educatius amb aquesta qualificació, 17 dels quals són públics i 4 són de titularitat privada o concertats.

Un centre anoienc, l'Institut Milà i Fontanals, és des de fa uns dies un dels 21 centres que compta amb el model d'excel-lència educativa e2cat. Es tracta d'una qualificació que vol acostar el model euroepu d’excel·lència empresarial (EFQM) a l'educació, adaptant-la a tots aquells centres educatius que tenen ja un alt nivel de qualitat. Centres que ja fa temps que asseguren i milloren els seus processos en base a la norma ISO, però que desitgen continuar avançant en el camí de la millora contínua.

El centre igualadí, reconegut amb l'e2catL'Institut Milà i Fontanals compta amb la certificació ISO 9001/2008 (implantada des del 2007)i l'any vinent i començarà a treballar per certificar segons la nova norma ISO 9001/2015. Treballar sota les premisses ISO ha fet que el centre hagi establert un sistema de gestió integrada que el fa únic a la seva categoría. L'Institut Milà i Fontanals participa de forma activa en molts projectes que el diferencien de la resta de centres de formació profesional: des de projectes de simulació en sanitat (premiats per Qualicat aquest mateix curs) a projectes que duen els alumnes d'automoció al Sahara al Panda Raid (quedant primers en la seva categoria). També es fomenta la creació de professionals responsables i dinàmics que satisfacin al màxim lles necessitats de les empreses i entitats de l'entorn. 

Aquest tarannà de buscar sempre el punt diferencial i de millora permanent, es palpa en el dia a dia del centre i l'ha fet valedor per formar a part dels centres educatius amb reconeixement dintre l'excel·lència educativa, l' E2cat.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.